ANTALYADA ÖNERECEGINIZ KADIN DOGUM UZMANI VARMIIIII???

canım özel mi istiyorsun yoksa devlet hastanelerinden mi yararlanmak istiyosun....anadolu hastanesi erhan muluk..muayenesi en son 70 tl di...orhan hoşgör var çok tatlı bir doktordur ama özel 150 tl muayenesi andeva ile anlaşması var dogum orda oluyor...( özel olmasaydı kesinlikle bu doktora giderdim) onun haricinde akdeniz şifada ertuğrul aktaş var ama asla asla gitmeee önermiyorum...benim bildiklerim bunlar...su anki doktorum prof oldugu için sana muayenesi fazla gelebilir ben tedavi gördüğüm için ona gidiyorum...ama önemli değil dersen oda mükemmel doktordur munire erman akar...

Mrb azrass bnde antalya sa kadın doğum doktoru arıyorum ama hastanede var mı tavsiye edeceğini biri özellikle konyaalti nda çünkü evime biraz yakın olsun istiyorum ☺

Mrb azrass bnde antalya sa kadın doğum doktoru arıyorum ama hastanede var mı tavsiye edeceğini biri özellikle konyaalti nda çünkü evime biraz yakın olsun istiyorum ☺

cnm ben hiç o tarafta doktor bilmiyorum daha dogrusu hastenedeki dr ları bilmiyorum...ama senin için soruştururum ark var o tarafta oturuyor mutlaka bildiiği güvendiği bir doktoru vardır...öğrenir yazarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…