• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da mobilya...

Cnm mobilyalar çok şık gerçekten. ben de yeni evliyim Antalya'da oturuyorum. O kadar zorlandık ki eşya seçerken anlatamam. Hem çeşitlerin çok olması insanı yoruyor, hem de beğendiğin şeylerin eve de uyması gerekiyor uymadığı zaman hoppaaa tekrar baştan seç....
Arkadaşın dediği gibi Aspends bulvarında bol bol mobilyacı bulabilirsin. Biraz uygun olanlara bakmak istersen Eski Sanayi'deki mobilyacılara da bakabilirsin oralarda da gerçekten kaliteli şık modern modeller var.

yELiiizz kullanıcısından alıntı
ben beğenmedim canım. zevk senin tabi. yeni evlenirken pek bilinmiyoo yıllar sonra pişman oluyosun böyle bu.al geç nasılsa pişman olcaksın

nasıl yani nasılsa pişman olunuyor ,zevkini yansıtmana gerek yok rastgele al gitsinmi diyorsunuz? birde evlenirken bilinmeyen yıllar sonra pişma olunan şey ne ?

yaa kusura bakma ben cvp yazmadığım için tabi ne dediğim havada klmış.daha açık söyleyeyim 12 yıl beyaz ve krem kullanmış ve 12.yıl tüm eşyalarını kahverengi ve gri( siyah yine beyaz da var ama aksesuar)olarak değiştirmiş biri olarak bana çookkkk zor geliyor açık rengi temizlemek ...yoksa çok güzel tabi.. çok zevkli yani..gençken bol bol temizliyoruz sonra bi pişmanlık bi tembellik oluyor

şimdi okudum da sanki diğer arkadaşlar da beğenmemiş herkes başka fikirler verdiğine göre... banada laf söylemişler. istemeyen der ki sadece beğenenler yorum yapsın demeli rahatsız olan .ben beğenmedim demek suç değil açıkça söylemişim yani,,
ayrıntılara gelince
1-köşe takımının minderleri asla yanyana gelmez deforme olur düzeltmek için harap olursun
2-o resmini eklediğin berjer olmaz ofis ya da metal aksesuarlı köşe takımına olur rengi de olmaz tabi
3-yemek odası çok güzel fakat beğendiğin koltuk uymaz ona... biri yuvarlak kesimli diğeri kübik kesimli
tek renk olsa resimdeki gibi tek beyaz koltuk o daha uyumlu sanki
4-ayrıca simli boya pahalı ve zor oluyor .üzerine 1-2 yıl sonra boya yapılırken tutmuyor ya da matlaşıyor.aynı o yaprak desenden duvar kağıdı var tek duvara ve diğer duvarların da sadece sütunlarına yaptır bence

yinede zevk senin tabii ama burda fikir paylaşmak için varız yoksa kimse sormaz hiçbirşey.ben burdaki arkadaşlar sayesinde karar verdim birçokşeye.her sorulana çok güzel çok güzel yazmanın bi anlamı yok.senin evin olsa almış olsan asla beğenmedim demem moral bozmak istemem tabikide ama alınmamış sonuçta

Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.
Sevgiler...

şimdi okudum da sanki diğer arkadaşlar da beğenmemiş herkes başka fikirler verdiğine göre... banada laf söylemişler. istemeyen der ki sadece beğenenler yorum yapsın demeli rahatsız olan .ben beğenmedim demek suç değil açıkça söylemişim yani,,
ayrıntılara gelince
1-köşe takımının minderleri asla yanyana gelmez deforme olur düzeltmek için harap olursun
2-o resmini eklediğin berjer olmaz ofis ya da metal aksesuarlı köşe takımına olur rengi de olmaz tabi
3-yemek odası çok güzel fakat beğendiğin koltuk uymaz ona... biri yuvarlak kesimli diğeri kübik kesimli
tek renk olsa resimdeki gibi tek beyaz koltuk o daha uyumlu sanki
4-ayrıca simli boya pahalı ve zor oluyor .üzerine 1-2 yıl sonra boya yapılırken tutmuyor ya da matlaşıyor.aynı o yaprak desenden duvar kağıdı var tek duvara ve diğer duvarların da sadece sütunlarına yaptır bence

yinede zevk senin tabii ama burda fikir paylaşmak için varız yoksa kimse sormaz hiçbirşey.ben burdaki arkadaşlar sayesinde karar verdim birçokşeye.her sorulana çok güzel çok güzel yazmanın bi anlamı yok.senin evin olsa almış olsan asla beğenmedim demem moral bozmak istemem tabikide ama alınmamış sonuçta

konu beğenip beğenmeme değilki ? ben hangi mesajımda laf etmişim neden beğenilmedi sizin tarafınızdan diye ? yazdığım msj "ne demek istediğinizi anlamadım, pişman olunan şey ne?" Ama konu gelmiş benim sizin beğenmemenize tepki göstermeme :50: oda nerden çıktı:50: nerde yazmışım bunu?

yemek odasının köşeli koltukların yuvarlak olması ve bunların uyumsuzluğu konusunda çok haklısınız dikkat etmemiştim, gözönünde bulundurucam.
tşkrler...

yeliz hanım ,köşe takımının minderleri konusunda da haklısınız, ben belirtmemişim, mümkünse bütün olucak oturma kısmı:KK1: yoksa kayar sürekli, şuanki evimizde var böyle birtane , mecbur kalmadıkça o koltuğa oturmam hiç :KK1:

beğendiğim 2 tarz daha var, ortaya karışık bi model çıkıcak sanırım. renk kesinlikle gri olmalı ama :KK31:

Son düzenleyen: Moderatör:
değerlendirmene sevindim.o yazdıklarımıda tepki gösterenlere yazdım zaten yani mozzarella kızacak olsa olumsuz düşünenler yazmasın derdi zaten anlamında.
bak benden sana tavsiye oturma odasını piyasa markası al bellone istikbal gibi yeni modern köşe takımları var bellonanın çok güzel sağlam oturma yeri de bütün üstelik cırtlı yıkanyor kurutemizlemede. aksesuarlarını özenerek all aksesuar evi modern gösteriyor bir de uyum ...sadece renk uyumu değil şekil uyumu da tabii.mesela raflı duvar ünitesi alırsan ,monte edilenlerden,arkasına kağıt çok yakışıyor ,ya da koyu renk duvara süslü aynalar,konsol yerine dresuar gibi...

beyaz yemek odası çok hoş valla antalya mı gelsem alsam naapsam ben de arıyorum krem ya da beyaz yada açık kahve yemek odası....

Back
X