• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da mobilya...

mozzarella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
720
2
66
Antalya
:KK69:Arkadaşlar Antalya'da yeniyim, ve çok yer bilmiyorum. Yaza düğünüm var, çoğunluğu evgörün sitesinden olmak üzere mobilyaları beğendik, kararımız kesin :KK1: (Buarada bu siteden aldığım paylaşılan albümlerden aldığım fotolarda var, eğer rahatsız olan arkadaş olursa söylesin silerim hemen:KK16:)

benim bu mobilyaları yada benzerlerini bulabileceğim (ki sanmıyorum aynısını bulabileyim) , yada mobilyaların resimlerini alıp gittiğimde yaptırabileceğim bi mobilyacı varmı?

beğendiklerimizi paylaşayım sizlerle, önerilere de açığım:KK69:
şimdiden teşekkürler...

bu salon için beğendiklerim :87:

[yatak odası

oturma odası ( koltuktan 2tane olacak, ayrıca berjerin modeli aynı renkler siyah beyaz olacak )

Son düzenleyen: Moderatör:
ben beğenmedim canım. zevk senin tabi. yeni evlenirken pek bilinmiyoo yıllar sonra pişman oluyosun böyle bu.al geç nasılsa pişman olcaksın

valla salon koltuklarna bayldm....markasi ne?:nazar:
tşk ederim:69: evgör sitesinden buldum bunları, sende ordan bakabilirsin.

ben beğenmedim canım. zevk senin tabi. yeni evlenirken pek bilinmiyoo yıllar sonra pişman oluyosun böyle bu.al geç nasılsa pişman olcaksın

nasıl yani:26: nasılsa pişman olunuyor ,zevkini yansıtmana gerek yok rastgele al gitsinmi diyorsunuz? birde evlenirken bilinmeyen yıllar sonra pişma olunan şey ne ?

ben antalyalıyım alanyada yaşıyorum 3 ay sonra düğünüm var antalyada eski sanayideki mobilyacılara baktım alanyada verelli mobilyaya baktım kafam bi milyon oldu en sonunda hiç beğenmediğim bişeyi alıp çıkıcam heralde kafa karışıklığıyla...

bu nasıl yorum anlam veremedim. kızcağız bi heves yüklemiş, üstelik yeni ev diziyo.
bence herşey gayet güzel ve uyumlu... güzel günlerde kullan. en çokta arkadaşların dediği gibi yatak odasına bayıldım. ama kahverengi köşe takımında tarz olmuş.

Bence süper... Araya uygun aksesuarlarla çokta kaliteli olurrr. Ayrıca düşündüğün berjerden benzerini köşe takımına uygun bi şekildede yaptırablirsin. Ben çok beğendm canım. İşallah mutlulukla düzer ve oturursun evinde.

salonun ve oturma odan gayet modern olmuş...yatak odasına gelince modern ve klasik arasında bir çizgisi ver gibi geldi bana ama çok sık çok beğendim..sadece bir şey sormak istiyorum salon için aldığın koltuk aynı renkmi olacak..yani salonun beyez ve kahve ağırlıklı mı olacak..güzel açık renk halı ve perdeylede çok ferah bir ev diyaznı yakalayabilirsin..tabi şık avizeleride unutma şekerim...herşeyin pek güzel allah içine sindirsin...

ayrıca takıma al geç yorumuna insan evlenirken bir heves alıyo sen beğendiyse gerisini salla

canım istediğin gibi yaptır tabiki Allah başta geçim versin ama sen kullanacaksın hergün onlara bakacaksın ve mobilya sık sık değiştirilmiyor istediğin gibi al inşallah iyi biyer bulur ve yaptırırsın yemek odası güzel ve sık ama yatak odası çok güzelmiş

Begendiğin eşyalar öncelikle tarz . Spor şeylerden fazla hoşlanmıyorsun sanırım. Yatak odası ve salonda seçtiğin mobilyalar tarz olarak farklı biri biraz daha klasik diğer spor yatak odasınada seçmeşansn varsa aynı renklerde biraz daha spor bir şey begenmeye çalış.Salon çok şık oturma odasıda hoş olacaktır. Ama yatak odası takımının ayakları biraz mobilyayı klasik göstermiş. Diğer odalardan bağımsız olacak bir süre sonra uyumsuz diye rahatsız olacaksın. Benim salonum ve yatak odamın mobilyaları aynıdır mesela . Farklı odalar bile olsa evin genelinde uyum önemli. Ama illaki begendim dersen. Unutma mekanı ve eşyaları güzel kılan insanlardır. :))) Çokda kimin ne dediğine takılma. Şimdiden güle güle kullanman dileğiyle.

yatak odanın aynısını ben de beğenmiştim. hatta bunun yemek odası da var . ona da deli olmuştum. sonradan malzemesinin iyi olmadığını söylediler vaz geçtim. ama şekil olarak güzel eşyalar. yatak odasının tuvalet aynası açılıyor ve içinde rafı falan var.

gerçekten almayı düşünürsen evgörden değil de üretici firmasından al derim. evgörde bu takım 5 bin civarı. üretici firmasında direkt 4 bin demişlerdi ben araştırırken. mns mobilya adı. inegölde. ben firmasını bulana kadar akla karayı seçtim. ama alamadım, bari sana faydam dokunsun :))) :kkk:

öncelikle herkese çok ama çok tşk ediyorum yazdıkları güze msjlar için... :KK16:

yorumları okuyunca bazı detayları belirtmediğimi farkettim, ayrıca salon için düşündüğüm berjerinde linkinin açılmadığını gördüm:KK61:

salondaki köşe takımı gri olucak aslında, ne koyu ne açık orta kararda bi gri düşünüyorum, duvarlarımıda çok açık gri simli boya ile boyatıyorum, beyaz yemek takımının üstündeki gri çerçeveli ayna ile de uyumu tamamlamayı planlıyorum. ayrıca beyaz gri yaprak desenli 2 tanede berjerim olacak salonumda. resim burda

kısacası salon beyaz-gri tonlarında döşencek:KK16:

yatak odasında dolabın kenarındaki şekiller olmayacak kesinlikle, ve yatak ayakları kalından inceye doğru inen bi model olacak.. yatak başlığı mutlaka ama mutlaka aynı kalmalı :KK69:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben antalyada oturuyorum.bu mobilyaları ASPENDOS BULVARINDAKİ mobilyacılardan bulabilirsin..aspesndos bulvarı ve perge bulvarı arasında bir çok mobilyacı var..çoguda modern ve kaliteli mağazalar..

Back
X