Antalya'da Meme Estetiğim

liubov

Sarıpapatya
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
121
50
38
31
Bugün 11. günüm kendimi çok iyi hissediyorum. Antalya'da Mahmut Ulvi KAYALI'ya ameliyat oldum. 295 cc orta profil natrella yuvarlak protez kas altı meme altı kesisiyle gerçekleştirildi. Mahmut Bey alanında çok iyi ve müthiş ilgili çok memnun kaldım. Gönül rahatlığıyla öneriyorum arkadaşlar...

Ağrılar bitmiştir sanırım. Yeni konun hayırlı olsun cnm. Diğer konun karışmıştı biraz.

Hem hayirli hem gecmis olsun..ben senin önce yazdiklrini hic görmemistim..natrelle bastan hemen yumusak oluyormus asli varmi?

Ağrılar bitmiştir sanırım. Yeni konun hayırlı olsun cnm. Diğer konun karışmıştı biraz.
ağrılar bitti canm yan yatıyorum bazen ağrı yapıyr hafif 3.aydan sonra rahatlarsın dedi doktorum. ben öneriler bölümü adı altında doktorumu önermek istedim biraz :) diğer konu önemli değil karışsın bizbizeyiz orda hihih:))

Yan yatabiliyosun?!?! Süper. Benim derdim zaten o, nasıl sırtüstü yatılır tüm gece!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…