• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da lazer epilasyon

Innsomniacc

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
4
0
16
Antalya
Merhaba arkadaşlar genital bölge için lazer epilasyon yaptırıp olumlu sonuç alan varsa yer fiyat ve kullanılan cihaz hakkında bilgi verebilir mi acep :)

msj sayım 100 değil o nedenle özelden yazamadım bi yere gidiyorum şuan 18 ocakta ilk seans yapıldı ellipse light die bi makina ipl miş dökülmeler oldu olmayanlar için geçen hafta gittim rötuş yapıldı 1 ayı geçti yapılalı dökülenler hala çıkmadı ama kesin sonuç alırvmıyım bilmiyorum ilk 3 seansımın sık aralıklı olacağını sonra 3 ayda 1 gideceğimi sonrada 6 ayda 1 gideceğimi söyledi...bekliyorum şuan 15 gün sonra 2.seansa gidicem...istersen biraz daha bekle sonuca göre bildireyim

msj sayım 100 değil o nedenle özelden yazamadım bi yere gidiyorum şuan 18 ocakta ilk seans yapıldı ellipse light die bi makina ipl miş dökülmeler oldu olmayanlar için geçen hafta gittim rötuş yapıldı 1 ayı geçti yapılalı dökülenler hala çıkmadı ama kesin sonuç alırvmıyım bilmiyorum ilk 3 seansımın sık aralıklı olacağını sonra 3 ayda 1 gideceğimi sonrada 6 ayda 1 gideceğimi söyledi...bekliyorum şuan 15 gün sonra 2.seansa gidicem...istersen biraz daha bekle sonuca göre bildireyim

Cevapladıgın için teşekkür ederim ipl iyi değil diye duydum umarım iyi sonuç alırsın bekliyorum :)

konyaaltında oturuyorum bana en yakın yere gidiyorum komşumun tavsiyesiyle başladım ve şuan 6 seansta % 20 kaldı gibi ama kalanda zaten incelmiş tüy gibi valla ben çok memnunum bacak diye başlayıp komple girdim hiç bi yerimde kıl istemiyorum aslında bacak girdim denemek için ama ilk seansta bile mucize gibi.italyan cihaz kullanıyolar esse güzellik diye biyer konyaaltında tavsiye ederim.bide bana leke serumu yaptılar güneş lekemdende kurtuldum,şimdi her işlem için ordayım artık...

ben genital bölge için gidiyourm lazare..
6.seansım ve dökülmelerden çok memnunum
diod ütüleme cihazın adı.. ağrısız acısız ve yakma riski neredeyse yok
son sistem bir cihaz dr. kontrolünde devam ediyor seanslar
seans aralığı 5 hafta ve genital bölge nakit 100 tl her seans için kredikartı 130 tl
ben çok memnunum..
DR.Gökhan Uğur un Kliniği lara da beyaz dünyanın hemen karşısnda

Son düzenleme:
kızlar bende antalyada lazere devam edicem ama ben ünlü bir hastanede yaptırıyordum burada da hastanede devam etmek istiyorum açıkcası.doktor gözetiminde falan.hangi hastaneleri tavsiye edersiniz? ilgili alakalı ve bilinçli dermatologa sahip bir hastane arıyorum.

Back