• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalyada lazer epilasyon

TDY

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
5
0
16
Antalya
Kızlar merhaba :) Antalyada yaşayan varmı lazer epilasyonla ilgili paylaşacaklarım var :) Genel yorumları okudum biraz üzüldüm allahtan öyle şeyle yaşamadım ben iyi ve güzel şeyler yaşadım mutlaka paylaşalım.
sevgiler,

evet bende çok duydum o yüzden iğneli tercih edicem zamanı gelince....antın neresi?

Lara dayım ben iğneli epilasyon bence tüylerin beyaz ve sarı ise tercih etmelisin.onun dışında lazer epilasyon çok etkili ve güzel bir yöntem yeterki doğru makinayla doğru uzman ve yerde. :)) ben çok memnunum komple yaptırdım çene bıyık yana kol altı falan her yerimi ve tamamen bitti 6 sene oldu ve çıkmadı doğum yaptım hormonlarım değişti ama yine çıkmadı çünkü lazer yaptırdım.isteyen arkadaşlar özelden yazsınlar güvendiğim noktaları paylaşırım.
sevgilerimle,

Bayanlar okuyun her yerde de paylaşın,antalya da güllük caddesindeki nemessis güzellik merkezine gidiyordum,yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım yüzümü delik deşik ettiler ve yaktılar,bu gün lazer yaptırdığım yerle görüştüm ,dediler ki 2 seyans cilt bakım yaparız leke tedavisi yani,ama sen ekimde gel,sıcaklar başladı fayda etmez dediler,ve yüzümdekiler geçermi dedim bilemeyiz simdi dediler,yani kendileride bu yüzün düzelmeyeceğinin fakındalar.

Back