• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalyada lazer epilasyon yaptırıp memnun kalanlar buraya

ful77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
373
6
46
İngiltere
kızlar merhaba,
antalyada lazer epilasyon yaptıtıp memnun olan var mı aranızda?
genıtal ve bacak dusunuyorum.seans araları nekadar?bırde hangı tıp lazer kullanıldı?

kimse cevap yazmayınca yazayım dedim ben bir merkeze gittim antalyada ama memnun kalıp kalmadığım konusunda da kararsızım. Ben son bir kaç yıldır şehir şehir gezdiğim için antalyada son 4 seansımı yaptırdım ilk 2si asıl merkezde diğer ikiside aynı merkezin şubesinde yaptırdım. (Belki lazer serüvenime Antalya'da başlasaydım memnun kalırdım bilemiyorum.) Esas merkezlerinde yapılan seanslarımda nerdeyse hiç dökülme olmuyordu ( bu arada şimdiye kadar 11 seans yaptırdım alexandrite cihazıyla) zaten şu son 5 seansım falan sarı tüyler şeklinde çıkıp uzuyordu ve bu gittiğim merkez bana bir kaç ay bu sarı tüyleri jiletletip yani sarı tüyleri siyahlaştırıp öyle seansa alıyolardı ama işe yaramadı. kısır döngü haline döndü bu işlem sarı tüyler yine var yine var. merkezin adını burda vermek yasak mı değil mi bilmiyorum

bu arada seans araları lazere başladığım ilk zamanlarda 1 buçuk ay falandı. ama son zamanlarda artık ben 3 ya da 4 ayda bir gidiyorum

Merhaba, ben Antalya da koltuk alti lazer yaptiriyoru. Daha iki seans gitmeme ragmen azalma var. yaklasik 1 bucuk - 2 ay ara ile gitmem yeterli oluyor. Sanirim burda Merkezin adini vermem dogru olmaz:)

kızlar merhaba,
bana ozelden yazarmısınız bu yerlerın adlarını.suan dedemanda kırmızıgul cıcegın ustunde bır yer var ora ılen anlastım.ılk seansım yapıldı ama dokulme olmadı.ılk seans dıe bı yorum yapamıyorum ama yapan kız 3.seanstan sonra faydasını gormeye baslaarsın dedı.

merkezın adını veremeyen arkadasım bana mj atabılırmısın adını bende yapırıcam ama guvenemıyorum hıc bır yere.

Kizlar önemli olan cihazin iyi olmasi. Kirmizi glün üstüne bende gidiyorum. ücüncü seansim 10 gün önceydi ve simdilik memnunum. Killarim azalki ve araliklarda uzuyor.

araliklar uzuyor derken-ilk seansimin yaptirdigimda cok bisey anlamadim, yaklasik 6 hafta sonra uzadi. Ikici ve ücüncü seansimin arasinda 3 ay vardi ve az önce belirttigim gibi killarim inceliyor ve azaliyor. Arastirmalarima göre koltuk alti ortalama 5 seansda bitiyormus. Ayrica seans sonrasi dökülme 10-14 gün sonra basliyor. 3 haftaya kadar hepsi dökülmüs olmasi gerek.ÖZELDEN MSJ ATAMIYORUM ama arkadasin kizmizigülün üstünde dedigi yerde yaptiriyorum bende :)

araliklar uzuyor derken-ilk seansimin yaptirdigimda cok bisey anlamadim, yaklasik 6 hafta sonra uzadi. Ikici ve ücüncü seansimin arasinda 3 ay vardi ve az önce belirttigim gibi killarim inceliyor ve azaliyor. Arastirmalarima göre koltuk alti ortalama 5 seansda bitiyormus. Ayrica seans sonrasi dökülme 10-14 gün sonra basliyor. 3 haftaya kadar hepsi dökülmüs olmasi gerek.ÖZELDEN MSJ ATAMIYORUM ama arkadasin kizmizigülün üstünde dedigi yerde yaptiriyorum bende :)

canim merhaba,
ayni yerde epilasyon yaptiriyoruz:)) neguzel sen 3 seans yaptirmissin ben birinci seansim ardindan kontrol seansim 2 seans oldum.dedigin gibi ilk seansta cabuk uzuyor ve seans sonrasi kil kokleri 2 hafta icinde uzayip dokuluyor..bana yapan kiz koltuk alti en fazla 3 seansa kalmaz biter dedi.zaten ilk seanstan beri uzamiyor benimkiler:)) yalniz benim genital bolgem bi acayip oldu ustler sac kiran gibi alt kisimlar ic kisimlar oldugu gibi duruyor dokulmuyor,sinir oldum.genital beni mutlu etmedi acikcasi..kiz biteceginin garantisini verdi ya hadi bakalim:)))
sende siksik lazer sonrasi tecrubelerini kil durumunu yazarsan cok mutlu olurum..

ben soğuksuda hedef ecza deposunun yanındaki merkezde yaptırıyorum. komple yaptırdım, 6 seans olarak anlaşılıyor. şu an tek seansım kaldı. cihazın ismini bilmiyorum ama soğuk başlıklı. bu kadar korkup beklememe hiç gerek yokmuş boşa zaman harcamışım, ağrı çok çok az oluyo.sonuç %100 değil tabiki de %80-85 ama ben halimden memnumun bana bu da yeter kalanını ağdayla 5 dakikada hallederim nasıl olsa.o yüzden yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünenler daha fazla zaman harcamasın gerçekten çok büyük rahatlık

ben soğuksuda hedef ecza deposunun yanındaki merkezde yaptırıyorum. Komple yaptırdım, 6 seans olarak anlaşılıyor. şu an tek seansım kaldı. Cihazın ismini bilmiyorum ama soğuk başlıklı. Bu kadar korkup beklememe hiç gerek yokmuş boşa zaman harcamışım, ağrı çok çok az oluyo.sonuç %100 değil tabiki de %80-85 ama ben halimden memnumun bana bu da yeter kalanını ağdayla 5 dakikada hallederim nasıl olsa.o yüzden yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünenler daha fazla zaman harcamasın gerçekten çok büyük rahatlık

cnm bnde yanı yerle konuştum diod ve alex cihazlarıyla çalışıyolarmış sen hangisi olduğunu bilmiyomuşsun gerçi ama fiyatı diodun daha uygundu sen seans başı kaça anlaştın ve şuan tüylerin ne durumda cvp verirsen çok sevinirim cnm

ben soğuksuda hedef ecza deposunun yanındaki merkezde yaptırıyorum. komple yaptırdım, 6 seans olarak anlaşılıyor. şu an tek seansım kaldı. cihazın ismini bilmiyorum ama soğuk başlıklı. bu kadar korkup beklememe hiç gerek yokmuş boşa zaman harcamışım, ağrı çok çok az oluyo.sonuç %100 değil tabiki de %80-85 ama ben halimden memnumun bana bu da yeter kalanını ağdayla 5 dakikada hallederim nasıl olsa.o yüzden yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünenler daha fazla zaman harcamasın gerçekten çok büyük rahatlık

bende komple düşünüyorum evim orayada çok yakın fiyat olarak ne kdr ödüyorsunuz?birde soğutmalı cihaz mı kullanıyorlar?

arkadaşlar merhaba.
bende lazer yaptırıyorum.yüz, kollar, göbek, sırt, genital, bacaklar, kalça, bel, yani tüm vücut.çok uzun araştırmalar sonucu bilinçli bir şekilde gittim LARA GÜZELLİK MERKEZİNE. çok memnunum şu an. ortam çok temiz, herkes çok güler yüzlü makineler çok güzel. 5 seans alexsander ve 2 seans diod kullanıcam. 1 ay oldu çıkmadılar henüz. bu iyi atış yapıldığının işareti. yaptırdıktan 1 hafta sonra uzayanlar döküldü zaten. şimdi yeni yeni çıkarlar artık yakında bi seansa daha gidicem. gelişmeleri paylaşıp yardımcı olmaya çalışacağım arkadaşlar... herkese iyi günler =)))

kızlar bende antalyada lazere devam edicem ama ben ünlü bir hastanede yaptırıyordum burada da hastanede devam etmek istiyorum açıkcası.doktor gözetiminde falan.hangi hastaneleri tavsiye edersiniz? ilgili alakalı ve bilinçli dermatologa sahip bir hastane arıyorum.

Back