Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
araliklar uzuyor derken-ilk seansimin yaptirdigimda cok bisey anlamadim, yaklasik 6 hafta sonra uzadi. Ikici ve ücüncü seansimin arasinda 3 ay vardi ve az önce belirttigim gibi killarim inceliyor ve azaliyor. Arastirmalarima göre koltuk alti ortalama 5 seansda bitiyormus. Ayrica seans sonrasi dökülme 10-14 gün sonra basliyor. 3 haftaya kadar hepsi dökülmüs olmasi gerek.ÖZELDEN MSJ ATAMIYORUM ama arkadasin kizmizigülün üstünde dedigi yerde yaptiriyorum bende :)
ben soğuksuda hedef ecza deposunun yanındaki merkezde yaptırıyorum. Komple yaptırdım, 6 seans olarak anlaşılıyor. şu an tek seansım kaldı. Cihazın ismini bilmiyorum ama soğuk başlıklı. Bu kadar korkup beklememe hiç gerek yokmuş boşa zaman harcamışım, ağrı çok çok az oluyo.sonuç %100 değil tabiki de %80-85 ama ben halimden memnumun bana bu da yeter kalanını ağdayla 5 dakikada hallederim nasıl olsa.o yüzden yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünenler daha fazla zaman harcamasın gerçekten çok büyük rahatlık
ben soğuksuda hedef ecza deposunun yanındaki merkezde yaptırıyorum. komple yaptırdım, 6 seans olarak anlaşılıyor. şu an tek seansım kaldı. cihazın ismini bilmiyorum ama soğuk başlıklı. bu kadar korkup beklememe hiç gerek yokmuş boşa zaman harcamışım, ağrı çok çok az oluyo.sonuç %100 değil tabiki de %80-85 ama ben halimden memnumun bana bu da yeter kalanını ağdayla 5 dakikada hallederim nasıl olsa.o yüzden yaptırsam mı yaptırmasam mı diye düşünenler daha fazla zaman harcamasın gerçekten çok büyük rahatlık