antalyada jinekolog arıyorum..

semosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
5
0
86
40
Antalya
antalya da iyi bir jinekolog doktoru arıyorum..
andeva yıldız istiyorum özellikle evime yakın olması nedeniyle..burda bildiğiniz iyi bir jinekolog doktoru varmı acaba..bebek düşünüyoruz 5-6 ay sonra ve şimdiden kendime iyi bir doktor bulup muayene olmak istiyorum.. lütfen bilenler varsa cevap verebilirmi ?

andeva yıldız hastanesinde değil ama medisuda mehmet emin soysal var çok iyi bi doktor var onu önerebilirim...

tatlım yıldız andevada melek büyükkınacı var cok tatlı bir bayan epey bir ilgili tavsiye ederim

tatlım yıldız andevada melek büyükkınacı var cok tatlı bir bayan epey bir ilgili tavsiye ederim

canım birde bu andevanın bildiğim kadarı ile ssk ile anlaşması var sanırım.. yine de bi ödeme yapıyormuyuz..
birde ben 2 yıllık evliyim ve hiç doktor muanesine gitmedim..açıkcası korkuyorum da..o muayene masasına uzanmaktan..bana yardımcı olurmusunuz...

sskyla anlaşması var tatlım 40 tl muayene ücreti ama özel hastanelerde hep böyle tabii kendini daha rahat hissediyosun orda devlet hastanesinde günlerce randevu alamadım üstelik doktor seçme hakkı da yoktu,bende ilk jinekolojik muayenemi orda oldum.stres yapma kendini kasmana gerek yok çünkü zaten melek hanım tatlı bir bayan güleryüzlüdür umarım sen de benim gibi memnun kalırsın bebişin de sağlıkla gelir :)

canım çok teşekkür ederim... inan rahatlattın beni..kararımı verdim bende senin doktoruna gidiceğim..inşallah hiç bir sorun çıkmaz...

yardımım dokunduysa ben mutlu oldum:) ne güzel bir evredesin o beklenti sevinç heyecan umarım herşey yollunda gider bana da böyle bebiş planları yapmak nasip olur inşallah

bende 1 yıl önce evlendim,genel muayene için gitmiştim ilk kez kontrole yıldız andevayı tercih etmiştim fakat inanılmaz ağrı acı çektim muayenede akıntı problemim vardı o da tedaviyle sonuç vermedi,bu ay tekrar başka bir dr gittim medicalpark mehmet murat inal mükemmel bir insan ne ağrı ne acı hisettim.doktorda çok iyi tavsiyem olur..

Medisu hastanesi prof. Dr. Mehmet Emin Soysal herkese tavsiye ederim. Cok tecrubeli ve babacan bir dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…