Tüp Bebek Merkezleri Antalya’da hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?

Luniss

Duru’m 💙 Çınar’ım💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
2.157
3.800
133
31
Kızlar merhaba biz tüp bebek tedavisine başlayacağız Isparta’da yaşadığımız icin Antalya’da yaptırmayı düşünüyoruz bildiğiniz merkez var mı iyi olan??

merhaba biz de tüp bebeğe başlayacağız, ama ben Antalya’yı pek bilmiyorum, hangi hastane ve Dr önerirsiniz acaba?

merhaba biz de tüp bebeğe başlayacağız, ama ben Antalya’yı pek bilmiyorum, hangi hastane ve Dr önerirsiniz acaba?
Merhaba canım biz gelecek tüp bebek merkezi batu aydınuraza başladık tedaviye memorialden geçmiş kendini buraya benim de çok bilgim yok açıkçası Antalya Ivf ve Memorial hasta kabul etmiyor virüsten dolayı batu bey hakkında da iyi yorumlar duyunda oraya gittik 😇

Çok teşekkür ederim. Bu süreçte nasıl olacak onu da bilmiyorum, benim yumurta rezervim düşük, Batı Bey’in çalıştığı hastanenin Sgk anlaşması var mı bilmiyorum ama varsa bile raporu bu süreçte nasıl alacağımı da bilmiyorum? Ücretleri ne kadar onu da bilmiyorum. Bilmiyorum da bilmiyorum yani 🙄

Bu arada ben 3 gün önce İzmirde Prp yaptırdım ama hem oranın Sgk anlaşması yok hem de bu süreçte geliş gidişlerimiz çok problem olacak. O yüzden Antalya’da bir yer bulmak istiyorum

Canım biz rapor cıkarmadık anlaşma olayını bilmiyorum 🤦🏻‍♀️ Burası zaten direk tüp bebek merkezi hastane bünyesinde değil sadece merkeze 7.500 TL vereceğiz 250 TL ilk muayenede verdik bir daha muayene ücreti vermeyeceğiz görüşme ücretsiz ama muayene ücreti var olursan eğer sonra kan tahlili istediker birkaç tane onu merkezde yaptırmadık kendimiz hastanede yaptırdık 500 TL gibi bir miktar tuttu o da bir de ilaç ücretleri olacakmış sanırım 20.000 gibi bir ücrete denk gelecek gibi duruyor 🤷🏻‍♀️😢

Evet ilaçlar da baya maliyetliymiş, tabii olduktan sonra varsın olsun napalım. Umarım sizin için de her şey güzel olur 🤗 şimdiden hayırlı olsun diyeyim bebişiniz

Evet ilaçlar da baya maliyetliymiş, tabii olduktan sonra varsın olsun napalım. Umarım sizin için de her şey güzel olur 🤗 şimdiden hayırlı olsun diyeyim bebişiniz
İnsallah tutar kuzum 🙏🏽🙏🏽 Teşekkür ederim insallah sizin için de güzel ilerler süreç hepimiz bebeğimizi alırız kucağımıza❤️❤️

Isparta da ki arkadaşım hiç acele etme bekle memorail murat özekinciden randevu al.yahut şimdi git muayne ol 270 tl muayne ücreti.süreç geçtikten sonra yaptırırsın.ben hepsini gezdim tüp bebek merkezleri reklam da yapmıyorum.sana tavsiyem gitmediysen bir yere git memorial.niye mi 1.konfor konfor elbette çok önemli diğer tüp merkezleri labratuar aşağında sonra bin asansöre sarsılsın asansör:) ama memorial de öyle değil.bu basit örnekti.kullandığı tüp bebek embriyo labratuarından bahsediyorum daha üstün.kim ne derse desin.8.nci tüp bebek .gezmediğim kalmadı antalya da ama şu an aklım olsa 8.ni de memorial de yaptırırdım.bu kadar yıpranmazdım.yanlış anlama ama gelecek tüp bebek merkezi benim bu antalya da en son gideceğim yer olurdu

Isparta da ki arkadaşım hiç acele etme bekle memorail murat özekinciden randevu al.yahut şimdi git muayne ol 270 tl muayne ücreti.süreç geçtikten sonra yaptırırsın.ben hepsini gezdim tüp bebek merkezleri reklam da yapmıyorum.sana tavsiyem gitmediysen bir yere git memorial.niye mi 1.konfor konfor elbette çok önemli diğer tüp merkezleri labratuar aşağında sonra bin asansöre sarsılsın asansör:) ama memorial de öyle değil.bu basit örnekti.kullandığı tüp bebek embriyo labratuarından bahsediyorum daha üstün.kim ne derse desin.8.nci tüp bebek .gezmediğim kalmadı antalya da ama şu an aklım olsa 8.ni de memorial de yaptırırdım.bu kadar yıpranmazdım.yanlış anlama ama gelecek tüp bebek merkezi benim bu antalya da en son gideceğim yer olurdu
Merhaba memorial murat öz kinci çok başarılı doktor diye duydum bende bizde eşim ile düşünüyoruz ...siz gittiniz sonuç nedir oldumu bebek..Teşekkür ederim

Merhaba memorial murat öz kinci çok başarılı doktor diye duydum bende bizde eşim ile düşünüyoruz ...siz gittiniz sonuç nedir oldumu bebek..Teşekkür ederim
Ben 4 ke gelecek tüp bebek merkezinde sırf para kazanma düşünceleri olduğu için ne bir test hiçbiriey yapılmadan 4 kez boşa giden emek ve zamandan sonra evet memorial geçtim.tabii çoğuna da gittim tedavi yaptırdım ama şuan en iyisi benim içim memorial.şuan havuzlama ysptırdım sürecin geçmedini bekliyorum.ayrıca histereskopi ve laproakopi oldum.yaşadığım olaylarsan dolayı...

Ben 4 ke gelecek tüp bebek merkezinde sırf para kazanma düşünceleri olduğu için ne bir test hiçbiriey yapılmadan 4 kez boşa giden emek ve zamandan sonra evet memorial geçtim.tabii çoğuna da gittim tedavi yaptırdım ama şuan en iyisi benim içim memorial.şuan havuzlama ysptırdım sürecin geçmedini bekliyorum.ayrıca histereskopi ve laproakopi oldum.yaşadığım olaylarsan dolayı...
Canım merhaba ben Isparta’daki arkadaş.. Murat Özekinci de hep aklımda ama sanırım hala hasta kabulüne başlamadılar.. hem iyi hem kötü bir sürü yorum okuyorum merkezle ilgili İnan kafam aşırı karışık bir yandan doktorumu çok seviyorum benim doktorum batu aydınuraz tecrübelerine güveniyorum da ama iste her yorum kafamı karıştırıyor ne yapıcam bilmiyorum :(

Memoriale geçtim canım pazartesi fidicem insallah vazgeçtim gelecekten:)

Memoriale geçtim canım pazartesi fidicem insallah vazgeçtim gelecekten:)
Doğru karar vermişsin.bu işte konfor embriyolog ve doktor önemli.ben gelecekte 4 5 kere deneme yaptım.hiçbir test hiçbir şey demesen transfer ettiler halbu ki bende yapışıklı oluşmuş.boşa giden zaman ve para.helal etmiyorum gelecek tüp bebek merkezine.bence memorial bu konu da başarılı.ben geçen gittim kontrole henüz başlayamadım.ilaç verdi onu kullanıp öyle başlayacağız.batu hoca evet belki iyi hoca ama o da yanlışlar yaptı ve ayrıca merkez bence kapasite olarak memorial gerisinde

Doğru karar vermişsin.bu işte konfor embriyolog ve doktor önemli.ben gelecekte 4 5 kere deneme yaptım.hiçbir test hiçbir şey demesen transfer ettiler halbu ki bende yapışıklı oluşmuş.boşa giden zaman ve para.helal etmiyorum gelecek tüp bebek merkezine.bence memorial bu konu da başarılı.ben geçen gittim kontrole henüz başlayamadım.ilaç verdi onu kullanıp öyle başlayacağız.batu hoca evet belki iyi hoca ama o da yanlışlar yaptı ve ayrıca merkez bence kapasite olarak memorial gerisinde
Laboratuvar açısından tartışılmaz memorial daha iyidir diye düşündüm. Ve evet vazgeçmeme sebep olan bir diğer konu rahim filmi çekecekmişsiniz diye sorduğumda hayır başarısız olursak çekiCez demeleriydi. Bu zor bir süreç insan her şeyi garantiye almak istiyor pazartesi gününe randevu aldık Murat hocadan insallah hayırlısı olur🙏🏽

Laboratuvar açısından tartışılmaz memorial daha iyidir diye düşündüm. Ve evet vazgeçmeme sebep olan bir diğer konu rahim filmi çekecekmişsiniz diye sorduğumda hayır başarısız olursak çekiCez demeleriydi. Bu zor bir süreç insan her şeyi garantiye almak istiyor pazartesi gününe randevu aldık Murat hocadan insallah hayırlısı olur🙏🏽
:))) işte ben ilk orda gebe kaldım ama hoca başka hastanedeydi.orayla çalışıyordu.neyse düşük yaptım.sonra 5 6 ay geçti orda tutty diye gittim 2 deneme yaptım tutmadı.sonra 1 deneme de batu hocayla denedim yine tutmadı.gittim rahim filmi çektirdim ki herşey çıktı ortaya.ayrıca bende rahin inceliği de çıktı daha bir sürü şey.yani merkez labratuar olarak çok geri de.bence doğru karsr almışsın arkadaşım.bende 2 gün önce gittim dedi yapmayalım iyi görmedim dedi ilaç verdi kullan ona göre bakalım dedi.ve labratuar kullanılan malzeme ve konfor tartışılmaz bence memorial

Kan tahlilini üniv falan yaptırırsın.ya da memorial da 150 300 tl tutuyor ama hoca herşeyi iyi inceliyor sık dokuyor.iyi tercih yspmışsın bakalım bende haziran da dondurulmuşları transfer ettiricem tabii hocanın verdiği ilaca göre

Kan tahlilini üniv falan yaptırırsın.ya da memorial da 150 300 tl tutuyor ama hoca herşeyi iyi inceliyor sık dokuyor.iyi tercih yspmışsın bakalım bende haziran da dondurulmuşları transfer ettiricem tabii hocanın verdiği ilaca göre
Tüm tahlillerim hazır batu bey istemişti yaptırmıştık buRda Isparta’da :) her şey hazır gidicem Murat beye ekstra bir şey istemezse eğer :)

Tüm tahlillerim hazır batu bey istemişti yaptırmıştık buRda Isparta’da :) her şey hazır gidicem Murat beye ekstra bir şey istemezse eğer :)
Yani durumunu bilmediğim için.rahim filmine bakmak ister.troidleri kesin sor.tahlil ysptırt.d vitaminlerine baktırt.hocaya sor istersen tüm detayı zaten hoca atlamaz.

Back
X