ANTALYADA GUVENILIR KADIN DOGUMCU

sordum bir ara solemiyorlarmıs git

aradım bilgi vermiyorlar maalesef

Devlete gitmeyi dusunrsende egitim arastrmada lütfiye eren yazici tavsye ederim ofmdeydi oraya gecti ben ofmdeyken onda dogum yapmistim.
Cokda memnun kaldim

Devlete gitmeyi dusunrsende egitim arastrmada lütfiye eren yazici tavsye ederim ofmdeydi oraya gecti ben ofmdeyken onda dogum yapmistim.
Cokda memnun kaldim
ben merkezde değilim o yüzden pek git gel yapamam o yü<den özeli tercih ettim tahll falan kolay olsun die ama tavsiyen için çok teşekkür ederim

ilaç gibi konu bana da çok lazım
Araştırmalarım sonucunda en iyisinin Yelda Doğan olduğunu gördüm
canım iki kez aynı doktordan doğum yapmış biri olarak sana Fatma seda soylu yu tavsiye ediyorum sezeryanla doğum yaptım medikalde şuan ayrıldı sanırım larada ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...

canım iki kez aynı doktordan doğum yapmış biri olarak sana Fatma seda soylu yu tavsiye ediyorum sezeryanla doğum yaptım medikalde şuan ayrıldı sanırım larada ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...
ayrıca yelda hanım da gerçekten çok tatlı bir doktor onuda değerlendirebilirsin..

ben derya aksuya da gittim, şimdi inanç hocaya gidiyorum. aynı zamanda tuğçe çimene de gidiyorum. derya hanım eminim iyi bir doktordur ama benim sorularımı yanıtlayamadı. çoğul başlayan gebeliğim daha sonra diğer bebeğin 8.haftada kalbinin durmasıyla teke düştü. 41 yaşındayım ve tüp bebekle hamile kaldım. tüp bebek merkezinde dünya kadar ilaç vermişlerdi. bir de derya hanım üstğne gebeliğin sonuna kadar kullanacaksın deyip iğne ekledi. vajinal jeller, göbekten yapılan kan sulandırıcılar, her gün alınan dünyanın hormon hapı falan derken hem hayatım çok zorlaşmıştı hem de endişelerim arttı. bu kadar çok ilacı kullanırken sağlıklı bir gebelik geçirebilecek miyim diye... ayrıca fetal dna yaptırmak istedim, kandan bakılan test, bebekte anomali olup olmadığına dair... çoğul gebeliklerde yapılabiliyor muydu emin değilim araştırıp sana döneyim dedi ama aramadı.

inanç hoca da çok sakin, tüm sorularınıza açık ve net yanıtlar veren bir adam. bütün ilaçları iğneleri bıraktırdı bana. 3 aydır ona gidiyorum. allaha şükür bir sıkıntı yok şimdilik. ancak orda da sorun şu: çok çok yoğun, bazen birşey sormak için mesaj gönderiyorum ya da sekreterini arıyorum, çok geç dönüş yapıyor. ama acil durum var deyip direk arasam belki böyle olmaz, onu bilmiyorum. şimdiye kadar hiç çok acil bir durum söz konusu olmadığı için, mesaj göndermeyi ya da sekreterini aramayı tercih ettim.

son tercihim (ve bi aksilik çıkmazsa) doğumumu yaptıracak hekimim ise Tuğçe Çimen. şu an medstar topçular'da. ben bu arada kaygılı bir anne adayı olarak 3 kez de ona muayeneye gittim. bu arada bana cep numarasını da verdi. aklıma ne takılırsa soruyorum. bazen hemen, bazen de çok kısa bir süre sonra dönüş yapıyor, sabırla tane tane anlatıyor, gece gündüz ne zaman istersen ya da bişeylerin kötü gittiğini düşünürsen ara mutlaka diyor. çok samimi olduğunu görebiliyorsunuz.
sanırım önceden ofm'deydi. bir kere ne zaman arasam ulaşabilmek ve her seferinde benimle ilgili bilgileri hatırlatmak zorunda kalmamak, bir kerecik olsun bekletilmemek, her seferinde aynı özenle ilgiyle karşılanmak insana güven veriyor.

2 arkadaşım daha doğumlarını onda yapmışlardı ve onlar da benzer şeyleri söylediler hakkında. hem ilgili hem de insani tarafının çok yüksekolduğunu. ona gitmemdeki en önemli neden buydu. bebeğin ve benim sağlığıma verdiği önemi hissediyorum. müşteri gözüyle bakmıyor asla. tüm sorularıma bıkmadan tatlı tatlı gerekirse defalarca yanıt veriyor. endişelerim hafifledi. çünkü gerçekten beni ve bebeği önemsediğini ve hiçbir şeklde riske atmak istemediğini biliyorum. bu topic i görmüşken yazayım istedim. belki bizden sonraki arkadaşlara yol gösterici olur.

Selamlar ben gebeligimi yeni öğrendim tesadüfen ofm akif beye gittim zaten ilk kontrolümdü özenli davrandi düşük olur belki diye alttan bile kontrol etmedi ayrıca biz sskliyiz 75 lira muayene ücreti geçtiğimiz pazartesi gittim ha bide bana kan tahlili verdi fiyat sor pahalı gelirse gel dedi bütün tahliller 142 lira tuttuyodu ben karsilayamam dedim sağolsun istediği tahlilleri elime verdi git sağlık ocağında yaptır dedi yarın tekrar kontrole gitcem
Ama biz maddi anlamda cok iyi değiliz kepez devlet hastenesinde naci bey varmış çok iyi dediler ona devam edicem

X