sordum bir ara solemiyorlarmıs git
aradım bilgi vermiyorlar maalesef
Devlete gitmeyi dusunrsende egitim arastrmada lütfiye eren yazici tavsye ederim ofmdeydi oraya gecti ben ofmdeyken onda dogum yapmistim.
Cokda memnun kaldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sordum bir ara solemiyorlarmıs git
Günaydın cnmsordum bir ara solemiyorlarmıs git
ben merkezde değilim o yüzden pek git gel yapamam o yü<den özeli tercih ettim tahll falan kolay olsun die ama tavsiyen için çok teşekkür ederimDevlete gitmeyi dusunrsende egitim arastrmada lütfiye eren yazici tavsye ederim ofmdeydi oraya gecti ben ofmdeyken onda dogum yapmistim.
Cokda memnun kaldim
tşkler yardımların için canımOfmde muayne ucreti en son 50 tlydi sanirim sskliya ssk yoksa 60 65 flandi
Ben ilk dogummu ofmde yaptim ozman 40 di zam gelmis 50ydi en son sskliya
tşk ederim yardımlarınız için tanımadan böle yardım eden insanların olduğunu hala bilmek çok güzel çok saol canımGünaydın cnm
sgk 40 tl muayene ediyorlar
fakat tahlil hariçç bilgin olsunnn
canım iki kez aynı doktordan doğum yapmış biri olarak sana Fatma seda soylu yu tavsiye ediyorum sezeryanla doğum yaptım medikalde şuan ayrıldı sanırım larada ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...ilaç gibi konu bana da çok lazım
Araştırmalarım sonucunda en iyisinin Yelda Doğan olduğunu gördüm
ayrıca yelda hanım da gerçekten çok tatlı bir doktor onuda değerlendirebilirsin..canım iki kez aynı doktordan doğum yapmış biri olarak sana Fatma seda soylu yu tavsiye ediyorum sezeryanla doğum yaptım medikalde şuan ayrıldı sanırım larada ben çok memnun kaldım tavsiye ederim...