Antalya'da Güvenilir Doktor

ezgierk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
35
8
1
31
İyi geceler arkadaşlar .
Beni uykumdan eden doktor arayışım için çareyi buradan sormakta buldum.
İlk haftalardan beri Mehmet Tarık Keskin'e gidiyoruz. Tavsiye üzerine gitmiştik. Ama farkettim ki hiç bilgilendirme yapmıyor. Bulantılarım çok şiddetliydi daha 1 hafta olmadı bulantım geçeli ve bu konuda hiç bilgi vermedi. Kolesterolüm yüksek çıktı dahiliyeye git , belimin 2 yerinde fıtık var yıllardır diyorum ortopediye git o zaman diyor tersler gibi. Hayır bir doktor da mı önermez ya da bir şey söylemez ! Öylece mal gibi yüzüme bakıyor. Sanki ona gitmeyeyim gibi davranıyor . Başı da kalabalık değil anlamadım bu neyin tavrı her seferinde ?! Her ne ise arkadaşlar gerçekten ilgilenen bir doktor arıyorum. Sonuçta iki can emanet olacak ve ilk kez cerrahi bir ortama gireceğim hasta olarak . Tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanuz çok sevinirim :)

merhaba bende doktor konusunda çok kararsızım şuan medstar ünal 25e gidiyorum ama aynen sizin gibi bende tavırlarından çok rahatsızım hiç ilgili değil siz kimde karar kıldınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…