• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri antalyada gelinlikçi önerebilecek olan var mı? yardım lütfen

duru_suuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
3
0
36
Antalya
Selam kızlar ben urfa siverekte öğretmenim temmuzda düğünüm var ama hala bi gelinliğim yokk:( Alanyalıyım memlekete gidince bakayım dedim ama çok az vaktim kaldı.Bana Antalya'da gelinlikçi önerebilecek var mı?? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlerrr.

Selam kızlar ben urfa siverekte öğretmenim temmuzda düğünüm var ama hala bi gelinliğim yokk:( Alanyalıyım memlekete gidince bakayım dedim ama çok az vaktim kaldı.Bana Antalya'da gelinlikçi önerebilecek var mı?? Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürlerrr.

cnm ben cok gezdım hazır olsun dıkım olsun en sonunda ısıklar caddesındekı paris in parise dıktırdım çok memnun kaldım fotograflar album kısmında var bakabılrsın.orası kısıye özel dıkıyr ama aynı yerın hazır gelınlık subesıde var şiddetle önerırım.

bende çok araştırdım jaboyla görüştüm ancak fiyatları cidden çok uçuk 17000-20000den falan bahsediyorlar.Birkaç yerle görüşeceğim ancak Aysirayı çok öneren oldu bir bak derim oraya da ben de haftaya gideceğim inş..Hayırlı olsun:)

Back