Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba benim ve çevremin gittiğimiz bir hekim var antalyada op.dr.atilla fesli.ben çok memnunum bir operasyon geçirdim ve botox dolgularım içinde gidiyorum.tavsiye ederim.yinede bi araştır istersen.
2011 yılında ilk burun ameliyatımı oldum sağlık sorunlarının yanı sıra burnumda küçük bir değişiklik görmeyi hayal ediyordum. Bir prof.a ameliyat olmama ragmen, yüz formuma uygun olmayan bir ameliyat gerçekleşti. Zaman içerisinde memnuniyetsizliğim arttı ve araştırmalara başlamadım ikinci ameliyatımı olmak adına. Bu araştırma döneminde çok fazla insanla konuşup, çeşitli tavsiyeler ve kulaktan doğma yanlış bilgiler edindim. Çok ünlü hekimlere ameliyat olan ancak sonrasında oluşabilecek muhtemel hatalardan dolayı mağdur olan insanların sayısının ne kadar çok olduğunu gördüm. Uzun araştırmalarım sonrası sevgilHakan Demir'e rastladım ve randevu aldım. Uzun bir konuşma yaptık ve sağlıklı ve estetik bir form belirledik, nisan2014 tarihinde 4 sattlik bir operasyon geçirdim,burnumun düzeltimesiyle birlikte göğüs büyütme. ameliyat öncesinde ve sonrasında bana hiçbir zaman çekinmeden arayabileceğimi ve çıkabilecek her sorunda yanımda olacağının güvenini verdi. Estetik operasyonlarda bazı problemler ya da memnuniyetsizlikler olabilir bunlar olağan durumlardır ancak önemli olan doğru hekimle bir araya gelmek ve memnun olmaktır. Bu bağlamda Hakan Demir sizinle sonuna kadar bu yolda yürüyor ve bir sene sizi takibe alıp her türlü memnuniyetsizliğini gideriyor. Kesinlikle doğru tercih yaptığıma eminim, bu nedenle çok yakın arkadaşımda operasyon geçirdi ve sonuçtan çok memnun kaldı. Estetik zor ve çok önemli bir süreç lütfen doğru; yani bu süreçte bütün sorumluluğu alabilecek ve hastanın mutluluğunu sağlayabilecek hekimlerle görüşelim ve mutlu yüzlerimiz olsun... Teşekkürler...