- 16 Mart 2013
- 36
- 1
bende özerdemlerle görüştüm burun 5500 6000 dedi bende kulak estetiğide olcam iki fiyat çok geldi siz nekadar şanslısınız herşey güzel gitmiş ben doktor aramaya devam gökhan bey tasarım yapmıyormuş ve söylediğine göre pinokyo burnu (çok güldüm bu lafına) kalkık burun yapmam diyor sizin dediğiniz gibi yüzünüze yakışan neyse onu anlar yaparım diyor iyi biri ama olmadı size geçmiş olsun ve haklıda çok kalkık hiç hoş bir görüntü değil zaten benim tüm derdim kemerim
Gamzeben sanırım 25 mesajdan sonra resimlere bakabiliyorsun. Hatta doldur 25 mesajını yukarda albümler diye bölüm var birçok kişininkini takip edebilirsin redbutterfly da albümlerde zaten. Hadi Nural la bir arkadaş daha görüşecekti melism, sen de görüşünce paylaşırsın bizimle. Burnum kemerli demişsin sadece kemer düzelince evet yandan hoş düzgün bir görüntü veriyor ama önden malesef aynı duruyor hatta bazılarında genişliyor burun ucu. Burada kemerli veya düşük burunlu arkadaşların hafif kavisli ve kalkık burunları oldu albümlerde görürüsün bence gayet güzeller yüze de çok uyumlu durmuş. Sadece kemer düzeltenler sonra ikinciyi yaptırıyor kaldırtmak için ucunu sonradan ona göre iyi düşün örneklere bak ve en önemlisi doktorunla karar ver canım. Hadi kolay gelsin haberlerini beklemedeyiz...
BURUN+MEME hayat bana güzel artık :))) 17.günüm ve hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrım ilk gün harici hafifti daha sonra hiç olmadı burundan yana en ufak bir ağrı sızı yaşamadım, meme için en ufak bir fikrim yokken hem meme hem burun aynı anda oldu,aslında söyleyecek çok bişi yok bomba gibi oldum :)))) şimdi yaza hazırım valla yıllardır eziyet etmişim kendime...dr.GÖKHAN ÖZERDEM minnettarım..
geçmiş olsun lasus.ben de göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyorum.hatta popo estetiği....ne kadar ödedin?bilgi verirsen sevinirim.birde muayene de ücretli mi ücretliyse ne kadar?
:)))Abooo çok güldüm haaa,millet burun derdinde,hatunun sorduğuna bak,dermişim,eveeeeeeeeetttttt çok tatlıııııııı,yanına gidiyorsun seni yumoş kıvamına getiriyor ve ve ve inanılmaz bir elektrik varVe hatta alçımdan çıkan burun akabinde "tutamadım" sarılıvermişim:))))
Merhaba :) Ben de önümüzdeki bir ay içinde Ömer Bey'e burun estetiği için gitmeyi planlıyorum. Yeterli mesaj sayım olmadığı için mesaj atamıyorum. Birkaç soru sormam mümkün mü acaba size? :)
evet lütfen siz sorun cevap gelirse bende sebepleneyim dicem ama cevap veren yok. siz de mi hadi beyi düşünüyosunuz