• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da epilasyon yaptıranlar ve yaptıracaklar

Barbarosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
7
0
36
34
Antalya'da lazer epilasyon yaptıran arkadaşlar hangi merkezlerden memnunsunuz.Hangi bölgelere ne kadar fiyat ödediniz.Hadi birlikte deneyimlerimizi paylaşalım ne dersiniz ?

bende gitmek istiyorum aslında yaptırmak istediğim okadar işlem var ki:rolleyes: hangisinden başlayacağımı bilemedim siz gittiniz mi?

Bende hem uygun hemde güvenilir bir merkez arayışı içindeyim açıkcası.Hiç epilasyon yaptıran Yok herhalde Antalya da kimsenin ihtiyacı Yok sanırsam

Konyaaltı nda oturuyorum burada özel hastanelerden birine gittim görüştüm.Tüm bacak,paket,koltuk altı ve popo ücreti 3000 tl istiyorlar.8/10 seans,Aleksander epilasyon makinası.Fiyat yüksek geldi açıkcası,yaptıranlardan fikir almak istiyorum.

Ben bir doktor kliniğinde buz lazer yaptrıyorum. Yüz koltuk altı ve tam bacak. Ama buradan isim vermem doğru olmaz reklama girer.

Bende güvenilir uygun bir yer arayışındayım daha önce lazer yaptırdım başka bir şehirde memnundum ama şhir değiştieince yeni bir yer bulmam gerekli acilen.

Burada tecrübelerimizi paylaşalım istediğim için bu konuyu açtım.Bilğisi olan bizlerle paylaşsın lütfen

Back