• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya'da en iyi lazer yapan yer?yardimm

• Konu Sahibi Konu Sahibi yCs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yCs

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
4
0
6
34
Antalya
Arkadaşlar yaz gelmeden lazerin ilk seansina baslamak istiyorum. Lutfen yardim edin hem kac seansta bitebilecegi hem fiyati hem acisi konusunda beni bilgilendirin. Bir turlu guvenilir bir yer bulamadim. Genital ve koltuk alti icin onereceginiz yerleri dort gozle bekliyorummm

canım bende konu açmıştım nereye gidebilirim diye kimse cewap vermedi:1: ben kendim araştırdım mezomedika diye bi klinik lara'da,temiz bi yer işlerinin uzmanı 3 gün önce anlaştım hatta tüm vücut 1000 lira kampanyadalarmış şuan bana çok makul geldi çok uçuk fiyatlar veriyorlar ya öğrenciyim bide aşıyor beni bahsettiğim yer doktor kontrolünde yapılıyor bence bi bak derim ben bi seans gittim şimdilik bi terslik yaşamadım tavsiye ederim kesinlikle bu fiyata böyle uzman bi yer zor bulunuyor:34:

mrb kızlar ben akumere başlamayı düşünüyorum ipl cihazına sakın para harcamayın bu tarz konularda da sakın ucuza kaçmayın iyi araştırın tekrar uyarıyorum cihaz çok önemli

Back