Antalyada en iyi kadın doğum doktoru

gmz07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
31
8
29
Antalyada iyi bi kadın doğum doktoru bildiğiniz var mı esprili ve ilgili bi doktor arıyorum. Bu ilk gebeliğim ve düzgün bi doktor bulamadım. Doğum sürecinde güler yüzlü ve alanında iyi bi doktor var mı ?

dr mustafa tolgaç var yüzüncü yılda

Devlet hastanesi isterseniz eğer eğitim araştırma da ender atalay var çok iyi bir doktor. Varsak şifa da ertuğrul diye bi doktor vardı şuan soyadını hatırlayamadım giden çok tanıdığım var çok memnun.
Bi de benim gittiğim sevdiğim bi doktor ofm de akif kosekahyaoğlu.

Antalya’da Doğum için hangi özel hastane?? Hepsini araştırıyorum bir türlü karar veremiyorum. Benim iç kanamam da var ilk haftalardayım... iyi bir doktor arıyorum: Memorial, Medical Park, Anadolu Hastanesi....

Antalya’da Doğum için hangi doktoru önerirsiniz?

Antalya’da Doğum için hangi özel hastane?? Hepsini araştırıyorum bir türlü karar veremiyorum. Benim iç kanamam da var ilk haftalardayım... iyi bir doktor arıyorum: Memorial, Medical Park, Anadolu Hastanesi....

Antalya’da Doğum için hangi doktoru önerirsiniz?
Problemli bir hamilelik süreci yaşıyorsanız, Vitale Hastanesinde Ali Fuat Bey var. Bekleme süresi 1 saati buluyor fakat kendisi inanın deha. Özellikle hastalık konusunda Antalya'da tek geçerim.

Hem tecrübesi ile hem de insanın içine huzur veren güleryüzlü yaklaşımıyla tereddüt etmeden güvenebileceğiniz bir doktor Cahit Bozyel. Onun tedbirli ama bir o kadar da rahatlatan yaklaşımı sayesinde çok rahat ve sorunsuz bir hamilelik gecirdim ve sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım. Hamileliğin fiziksel sürecinin dışında duygusal anlamda da yardımcı olan Cahit bozyel hocama teşekkürler

X