• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

antalya'da en iyi diod lazer nerede...

yaruni07

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
17
0
6
Antalya
Merhaba arkadaşlar diod lazer hakkında bildiklerdinizi yazarsanız çok sevinirim, ilk seanstan itibaren gözle görülür dökülmeler oluyor mu? kaç gün içinde dökülmeye başlıyor acaba, her seans arasında nekadar beklemeliyiz, Atış yaparken yogunluğu olan bölgelere nasıl atış yapiyorlar acaba, vede son olarak diod lazer yapmadan önce yapılacak olan yerlere neden jel sürülüyor herkese şimdiden cevapları için çok teşekür ederim.

okadar yazdım lazer epilasyon konularına ama hiç cevap alamadım inşallah burada istediğim yardımı bulurum...

bunu yazmayı unutmuşum arkadaşlar en iyi diod lazer fiyatı nekadar acaba tüm vücut için giden arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim..

lara da medlife var ben koltuk altı bölgesi için gidiyorum gayet memnunum seans başı 100 tl idi ama tüylerde azalma olunca 75 e düştü .. 2 seansım falan kaldı tahminimce , uygulama esnasında jel sürmediler direkt lazer uygulamasına geçiyorlar tüyler uzunsa biraz kısaltıyorlar hepsi bu :34::34:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Merhaba arkadaşlar diod lazer hakkında bildiklerdinizi yazarsanız çok sevinirim, ilk seanstan itibaren gözle görülür dökülmeler oluyor mu? kaç gün içinde dökülmeye başlıyor acaba, her seans arasında nekadar beklemeliyiz, Atış yaparken yogunluğu olan bölgelere nasıl atış yapiyorlar acaba, vede son olarak diod lazer yapmadan önce yapılacak olan yerlere neden jel sürülüyor herkese şimdiden cevapları için çok teşekür ederim.

okadar yazdım lazer epilasyon konularına ama hiç cevap alamadım inşallah burada istediğim yardımı bulurum...

Son düzenleme:
Back