• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya’da doktor önerisi

Sorun değil hayatım, fark etmeden başka bölümlere açılan konularınız olabilir, bile isteye kurallara rağmen ısrarcı olmadığınız sürece problem yok :)
Ya Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bu bölümlere çok bakılmıyor.
Bir derdim var bölümüne taşıyamaz mıyız?
En azından bir süre.
2 gündür araştırmaktan gözlerim patladı.
Benim için acil bir konu lütfen 🙏

arzum77 arzum77 sizi rahatsız ediyorum ama estetik cerrahi konusundaki bilgi ve tecrübelerinize güveniyorum, yıllar içinde de estetik cerrahi üzerine arkadaşlıklar biriktirdiğinize inanıyorum.
Antalya'da bişektomi yapan bir doktor duydunuz mu hiç?
Ayyyy Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nasıl teşekkür etsem bilemedim..
Çok teşekkür ederim ilginden dolayı.. :KK200:

Ayyyy Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. nasıl teşekkür etsem bilemedim..
Çok teşekkür ederim ilginden dolayı.. :KK200:
Rica ederim, bu kadarcık katkımız ve teşvikimiz olsun :) konuyu bdvye taşıyamam çünkü kurallar var ama arzum77 hanımın tecrübesine inanıyorum, aktif olunca yardımcı olmaya çalışacaktır, ayrıca topik linkini profilime ekledim, başka da bir şey gelmez elimden.

Rica ederim, bu kadarcık katkımız ve teşvikimiz olsun :) konuyu bdvye taşıyamam çünkü kurallar var ama arzum77 hanımın tecrübesine inanıyorum, aktif olunca yardımcı olmaya çalışacaktır, ayrıca topik linkini profilime ekledim, başka da bir şey gelmez elimden.
Fazla fazla yardımcı oldunuz.
Çok çok teşekkür ederim. :KK200:

arzum77 arzum77 sizi rahatsız ediyorum ama estetik cerrahi konusundaki bilgi ve tecrübelerinize güveniyorum, yıllar içinde de estetik cerrahi üzerine arkadaşlıklar biriktirdiğinize inanıyorum.
Antalya'da bişektomi yapan bir doktor duydunuz mu hiç?
Merhaba, Antalyada genelde başarılı olarak ismini Duydugum iki doktor var aklımda. Dr Akın Demiralay ve Dr Gökhan Özerdem.
Bişektomi işleminde çok ünlü olarak doktor tavsiye edemem maalesef. Ama iki doktorunda bu işlemde sonuçları vardır muhakkak 😉 İncelemek, görüşmek lazım tabi.

Merhaba, Antalyada genelde başarılı olarak ismini Duydugum iki doktor var aklımda. Dr Akın Demiralay ve Dr Gökhan Özerdem.
Bişektomi işleminde çok ünlü olarak doktor tavsiye edemem maalesef. Ama iki doktorunda bu işlemde sonuçları vardır muhakkak 😉 İncelemek, görüşmek lazım tabi.
Teşekkür ederim paylaştığınız için.
Fakat her 2 doktorda bişektomi hakkında hiç paylaşım görmedim :/

Teşekkür ederim paylaştığınız için.
Fakat her 2 doktorda bişektomi hakkında hiç paylaşım görmedim :/
Her ameliyat paylaşılmıyorki. Hem çok paylaşımlara da inanmayın bence 😊 Hangi doktor kötü sonuçları paylaşırki? Biz burada bazı hastalar tanıdık. Doktoru kendi ınsta sayfasında aynı hastanın öncesi sonrasını paylaşmış. Ama hastanın burada paylaştığı sonuçlar, doktorum paylaştığı ile alakası yok!!
Yani photoshop yapılıyor, ışık oyunları oluyor.
En güzeli gidip görüşmek konuşmak.
Görüşmeye giderseniz size öncesi sonrası örnekler gösterir muhakkak.

Her ameliyat paylaşılmıyorki. Hem çok paylaşımlara da inanmayın bence 😊 Hangi doktor kötü sonuçları paylaşırki? Biz burada bazı hastalar tanıdık. Doktoru kendi ınsta sayfasında aynı hastanın öncesi sonrasını paylaşmış. Ama hastanın burada paylaştığı sonuçlar, doktorum paylaştığı ile alakası yok!!
Yani photoshop yapılıyor, ışık oyunları oluyor.
En güzeli gidip görüşmek konuşmak.
Görüşmeye giderseniz size öncesi sonrası örnekler gösterir muhakkak.
Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.
Son bir soru sormak istiyorum.
İstanbul’da Ufuk askeroğlu diye doktorun çok paylaşımı var bu konuda. Sizce nasıl bir doktor.?
Fiyatı da zirvelerde malesef.

Çok teşekkür ederim cevapladığınız için.
Son bir soru sormak istiyorum.
İstanbul’da Ufuk askeroğlu diye doktorun çok paylaşımı var bu konuda. Sizce nasıl bir doktor.?
Fiyatı da zirvelerde malesef.
Canım, memnun kalanda var, kalmayanda. Hatta bu ameliyatla ilgili bir konuda asistanı mı ne üye olup yorumlar yazmıştı 😀 Olumsuz yorumlar yapanlara... Yani ben ne tavsiye edebilirim, nede etmem..
Çokmu sorununuz var yanaklarınızda? Yani, biraz riskli gibi bir ameliyat. Asimetri olabilir, iyileşme süreci biraz sıkıntılı gibi. Bende araştırmıştım biraz, ama doktorum yapmadı 😊

Canım, memnun kalanda var, kalmayanda. Hatta bu ameliyatla ilgili bir konuda asistanı mı ne üye olup yorumlar yazmıştı 😀 Olumsuz yorumlar yapanlara... Yani ben ne tavsiye edebilirim, nede etmem..
Çokmu sorununuz var yanaklarınızda? Yani, biraz riskli gibi bir ameliyat. Asimetri olabilir, iyileşme süreci biraz sıkıntılı gibi. Bende araştırmıştım biraz, ama doktorum yapmadı 😊
Merhaba iyi günler bende size bişey sormak istiyorum cevaplarsaniz çok sevinirim. Ankara'da en çok tavsiye edilen doktorlar hangileri siz en çok hangi doktorların isimlerini duydunuz , estetik hakkında baya bilgilisiniz de eğer bir bilginiz varsa Ankara'da ki iyi doktorlar hakkında benimle paylasin lütfen🙏teşekkürler

Yanaklarım evet çok sıkıntılı.
Çok kilolu değilim ama maşallah yüzüm 90 kilo gibi gösteriyor.
Sizce bu konuda başka ne yapılabilir?
Bişektomi değilse başka ne olabilir ki?

Back