Antalyada doğum ile ilgili sorularıma yardım edebilecek var mı?

sadece soruyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2021
254
180
53
34
Kızlar Antalyada doğum için aynı hastanede bulunan doktor arayışındayım rica etsem yardımcı olur musunuz? Bikaç isteğim var hepsi bir yerde olursa tabi daha iyi:)
1. Şartlar gereği mecbur sezeryan olacağım doğuma eşim de girebilsin istiyoruz
2. Bebek doğduğunda kordonu hemen kesmeyen 5-10 dk kurumasını/buruşmasını bekleyen
3. Önce ki ameliyatlarım sebebiyle yapışıklık vs var bir de plesenta aşağıda yani sezeryande tecrübeli bir doktora ihtiyacım var. Önerebileceğiniz hastane doktor var mı?
Benim şuan radarımda medstar topçular hastanesi dr murat doruk var ama daha gidip görüşemedim o eşime izin verir mi ve iyi mi bilen var mı? Önerilerinizi bekliyorum

Antalya’da eşe izin veren hastane var mı bilmiyorum, ama tecrübeli doktor isterseniz Timur Uğurlu’yu öneririm. Kendisi Memorial’da.

15 ay önce medstar topcularda doğum yaptım o zaman sezeryana eş almiyorlardi su an nasıl bilmiyorum. Bu arada murat doruk kadar ukala ve gıcık bi doktor daha görmedim tavsiye etmem şahsen. Aynı hastanede Mustafa sağlam a gittim ben doğumu da onla yaptım çok iyiydi ama ben normal doğum yaptım

Murat doruku sadece instagramda görünce iyi gibi gelmişti cevabınızı dikkate alıcam çok teşekkür ederim. Sorması ayıp doğum ücreti ne ödediniz hatırlıyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…