Gelinlik Modelleri antalyada dıktırdıgım gelınlıgım

yorumlar ıcın tesekkurler studyo fotoları gelınce eklıcem album.sırtı acıktı evet ama duvak vardı o yuzden görunmedı.özellıkle fermuar kullanmak ıstemedım kı patlatırdım kesın:)) o acıklıgı da duvakla kapattık bıttı gıttı 10 gune kalmaz eklerım albumumu

evet mervecik gelinlik çok güzelmiş..özellikle taş detayları...ama ben tesettürlü gelin olucam..burdan şu fikri aldımki aslında düşündüğüm gibi altı birden kabaran modeller öyle şişman göstermiyor.. dimi?

Bence göstermıyor tabı dıkıme de baglı bu bence ben burda 78 kıloydum ama kötu durmadı gelınlık bence.ıstedgn modelı giy bence.gıt magazaya ıstedgn modele yakın bı kabarık gelınlık gy uzerınde durusunu begenırsen kabarık gelınlık dıktır uzerındekı her detay sana kalmıs:) bu arada gecen gun tesetturlu gelınlerle ılgılı su aklıma geldı acık sac ıstıyorlarsa neden peruk kullanmıyorlar?

ben açık saç istemiyorum ve tesettürlü gelinlikleri de çok beğeniyorum...ondan yana bir sorunum yok ta işde sorun yine kilolar

çok güzel ya.ordaki gelinlerin dşardan görünüşü bile çok güzel duruyo ama.ben düğün sırasında hiç oraya gitmek aklıma gelmedi.fiyat konusundada çok fazla fark yok aslında ben direk kışalahan gittim hiç dolaşıp uğraşasım gelmediydi.kışlahanın yanında peri gelinlik var oraya bayılıyodum ben ama kiralık dikmiyolar diye hiç girmemiştim benden bir ay sonra bir arkadaşım evlendi ilk once periye gittik onlarda artık kiralık diklarmış onu öğrenince üzlmüştüm.benimkide güzeldi bi tarafı içime dinmediydi ama neyse artık geldi geçti o güzel duyguyu tatmak nasip oldu ya şükürler olsun allah bütün genç kızlara nasip etsin

Amın cnm
ben ılk parısınparıse gıttım onların vıtrını ısıkların en sönuk vıtrını aslında ama fıyatları uygundu ve ıstedıgın modelı dıkıyorlardı.denemek ıcın gelınlık bıle yk ıcerde hep özel dıkım.sonrasında ben bıkac model denedım baska yerlerde nasıl kesımler yakısıyor felan dıye hayalım hep kabarık gelınlıktı fena durmadıgını gördum.baktıgım gelınlıklerden karıstırdım modelı taslak cızıldı sonrada dıkıldı olusmaya basladıkcada detaylar ortaya cıktı sonuc bu benım cok ıcıme sındı baska gelınlıkcı aynı modele 2200 dedı bense 1100e halletmıs oldum.

gelinlik sıkmış bi de iyice açılmışsın kilona bakmadan..oysa insan bi takım ayıpları örtmeli..arkada sırtının kat izi bile belli..doğrusu bu kızma..neyse canım olmuş bitmiş önemli olan mesut olmak..mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…