Gelinlik Modelleri antalyada dıktırdıgım gelınlıgım

canım gelinliğin harika hem gögüz kısmı özelliklede eteklerı ama canım sakın kırılma senınde benim gibi kollar biraz tombiş kollardan askılı yapılsa daha zarif durur tabi bu benim fikrim kuzum kırılma lütfen

evet şalda olabılır ama hafif kollu bir model daha zarif gösterir şalıda tasımak zor olur ama onun dışında gelinliğe bayıldım geline de:)

askısının o yanındakileri sevmedim bi:)geri kalan çok güzell:)çok yakışmış cnmm:)hayırlı olsun:)

Yorumlar ıcın tesekkurler kızlar dugun oldu cumartesı gunu kollar evt kalın malesef:) boncuk detayı o yuzden var ama vıdeoda parlamıs falan bıde okdr cok oynadımkı kımsenın kol felan gÖrcek halı yktu tesekkur ederım yorumlar ıcın.bıtınce eklıcem demıstım kızlara fıkır olsun dıe ekledım cok ıÇten yorumlar yazmıssnz teskkur ederımm:))

Cnm allah mutlu etsin ben coook begendim gelinligini prova zamninda da takip etmistim ama inan cok guzel olmus bitince

çok beğeniyorum taşlı gelinlikleri, ışıl ışıl olacaksın ne güzel, o kollardaki askılarında taşlı olması ayrı bir hoşluk yaratmış.Güle güle giy cnm...

gelinliğin çok güzel çokta hoş olmş ama bence sırtındaki model olmamş gerisi harikaa mutluluklar..

canım çok beğendim gelinliğini allah mesut etsin =)

Çok nadir olarak beğendiğim gelinliklerden biri maşallah çok güzel bence çok yakışmış album eklermısınız dugun dekı halınızı merak edıyorum saç baş duvak :)) cokmı meraklıyım ne

Allah mesut etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…