Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Antalya'da bebek bakıcı fiyatları

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

pamir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
38
1
86
Antalya
bir süre sonra antalyaya taşınacaz .küçük bir bebeğim var bakıcı aricam.ama henüz ilçesi belli değil onu bekliyorum ama şimdiden merak ettiğim acaba yarım gün sadece bebek bakımı ne kadar?

hala kimseden cevap gelmedi antalyada çalışıpta çocuguna baktıran kimse yokmu acaba

merhaba adım emine antalyada ikamet etmekteyim fiyat söz konusu deg XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
yarım gün için bir tanıdığımız 250 TL ye baktırıyor. tam gün de 500 TL genelde ama bazen çok ihtiyacı olanlar var 2 çocuğa 500 TL ye tam gün bakıyorlar.

arkadaşlar cevaplarınız için tşkler.emine hanım ben antalyaya 10ağustosgibi taşınacam ağustos sonu eylül başına doğru düşünyom.ama dediğim gibi ilçesi henüz belli değil ona göre daha sonra durumlara göre iletişime geçebiliriz.tşk

eger antalyada çocuguna baktırmak isteyen bayanlar varsa bakabilirim ancak çocuga kendi evimde bakıyorum daha öncede bu işi yapıyordum yani deneyimim var.

Çocuğunuza evimde veya evimin çevresindeki evlerde titizlikle bakabilirim Antalya da Çallı da oturmaktayım

10 aylık bebeğime kendi evmde bakacak bakıcı arıyorum.İlgilenenler benimle irtibata geçebilirmi lütfen?

Biz 3 Kişilik Siirin ve Mütevazı bir Aileyiz...
Almanya da Doguduk ve büyüdük ve 2 bucuk Sene önce Antalya ya Temeli dönüş yaptık.
11 Yaşında bir Oglumuz var.
Eşim Antalya Gümrük Müşavirliği olup, Havalimani ve Yat Limanın da çalışmaktadır.
Ben Alman Vatandaşı ama aslen Türküm dür.

1 Sene Almanya da 3 ve 6 Yaş arası Kreş Anaokulunda Cocuk Ögretmeni olarak Eğitim aldım.
1 Sene Almanya da 0 ve 3 Yaş arası Dadıcılık veya Babysitter olarak Eğitim aldım.
1 Sene Almanya da 0 ve 16 Yaş arası Cocuk Doktorunda Hafta da 2 kere Asistanlık olarak Staj gördüm.
Ve uzun süreligine Almanya da Devlete bağlı Günlük & Yedek Anne olarak çalıştım.

Cocuk Eğitmi Sektörü cok hasas Konudur, Sabır ve Sevgi, Ögretici olmak cok Önemlidir ve bu Meslegimi Severek Yılardır yapmak dayım.
Referans olarak Ailece tanışmak ortam ve aile ilişkiyi bu şekilde ögrenip ve gözlemlelemeniz
hijyen ve kontrol açısından da sizi rahatlatır.

Lütfen Düzgün ve Temiz düşünen ve kalıcı Aileler arasın.

Bebek & Cocuk Bakıcılık ve Dadıcılık için 6 Günlük Pazar Günü hariç Saat 8:30 den Saat 17:00 kadar aylık 750,- YTL dir.

Hafta içi her Bir Saat için 35,- YTL dir.

0 ve 3 Yaş arası Yan Masraflar Mama ve Alt Bezi Velilere ayit dir.

3 ve 6 Yaş arası Yan Masraflar aylık 100,- YTL dir.

Arzu ederseniz Cocugunuza Küçük Yaştan Almanca Ögreterek diksiyon ve Doğru şiveli Konuşma anadili gibi ögrete bilirim, aylık 250,- YTL dir.

Gece Yatılı için ( Hafta içi Baktıgım Cocuklar için Gecerli ) Saat 23:00 den Sabah Saat 8:00 kadar 100,- YTL dir.

Sadece Hafta Sonu ve Yatılı için 250,- YTL dir.

Sadece Pazar Günü ( Hafta içi Baktıgım Cocuklar için Gecerli ) 100,- YTL dir.

Mobil: 0541 - 4992014

Cocuklara nerde bakiyorsunuz? Su an acil bakiciya ihtiyacimiz var

soğulsu mahallesinde oturuyorum. 1 yaş 1 aylık bebeğime benim evimde bakacak bakıcı arıyorum. ilgilenenler cevap verirse çok sevinirim...

soğuksu mahallesinde oturuyorum. 1 yaş 1 aylık bebeğime benim evimde bakacak bakıcı arıyorum. ilgilenenler cevap verirse çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…