Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar.5 aylık hamileyim.yazın antalyay gidiyorum.orada doğum yapma ihtimalim var.ağrısız doğum yapan hastaneler nereleri var?lütfen beni bilgilendirin......:ecrin_bebek:
ben anadolu hastanesinde yaptım 45 gün önce çok memnun kaldım biraz pahalı ama değer bence.andeva hastanesindede yapıldığını duydum yani özel hastanelerin hepsi yapıo.allah kurtarsın...
merhaba , ben doğumumu Yaşam hastanesinde yaptım ve çok memnun kaldım.tek kişilik çok geniş bir odada kaldım ve o katta başka oda yoktu.yani çok sessiz ve sakindi ve sadece bize bakan özel hemşire vardı.kısacası çok rahattı .tavsiye edebilirm.
erhan bey yaptırdı bende tek kişilk odada kaldım çok ilgiliydi herkes.spinal sezeryan oldu benım çatı darlığından dolayı.1 gece kaldım sezeryan olmasına rağmen hemen ayağa kalktım ziyarete gelenler normal yaptım sandılar doktorum sağolsun çok güzel yaptı ameliyatımı..
antalya yaşam hastanesınde spinal yaptım bende cok rahattı hemsıreler doktorlar cok ılgılıydı ınsan kendını prenses zannedıyor herkes cok guleryuzlu ve ılgılı olunca tavsıyen ederım cnm dogum fıyatlarıda 1200 cok rahattı tasıye ederım hıcbır sorunum yok sukur cok cabukda ayaga kalktım doktorum cok ıyıydı senıde allah kurtarsın