• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El ANTALYA'da ACİL SATILIK beşik,araba koltuğu,yürüteç,salıncak,Fisher Price eğitici ev

Liliya85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
138
3
48
Antalya
Arkadaşlar. memleketime döndüğümden dolayı ve valize hiç bir türlü sığmadığından aşağıdaki eşyalar ACİL satılıktır:
1. babymoon bebek beşiği - 60 tl
2. leoncino araba koltuğu - 50 tl
3. sunny baby yuruteç - 40 tl (haziran ayında alındı fakat cocuk sünnet olduğundan hiç kullanılmadı)
4. Baby Keeper salıcak - 80 tl (haziranda hediye edildi hiç kullanılmadı salonda süs gibi duruyor)
5. Fisher Price eğitici ev (tüm funksiyonlar calışıyor) - 160 tl
$IMG_8383.jpg $IMG_8380.jpg $IMG_8387.jpg $IMG_8390.jpg $IMG_8391.jpg

Eklentiler

• $IMG_8377.jpg
    $IMG_8377.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 298
  • $IMG_8376.jpg
    $IMG_8376.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 273
1. Elbise 4-6 yaş arası giyilebilir (2 sefer giyildi. kreşte bayramlarda aynı elbise giydirmiyorum ondan satılıktır) - 45 tl
2. Fisher Price eğitici bilgisayar (tüm funksiyonlar çalışıyor sadece kapak biraz düz durmuyor) - 30 tl
3. Puset oyuncağı - 10 tl
4. Bebekler için yüzme simidi - 10 tl
$IMG_4996.jpg $IMG_7396.jpg $IMG_7399.jpg
$IMG_7400.jpg

Arkadaşlar, yarın 6-9 (9-12) ay arası erkek bebek kıyafetleri yayınlıcam. Hepsi sifir ayarında markalılar. :119:

Arkadaşlar, yarın 6-9 (9-12) ay arası erkek bebek kıyafetleri yayınlıcam. Hepsi sifir ayarında markalılar. :119:
SİZ NEREDE oturuyorsunuz puset oyuncagını almak istiyorum ayrıca yarın erkek bebek kıyafeti yayınlayacagım demişsiniz markalarınıda yazarsanız onlarada bakmak istiyorum cevap bekliyorum pardon en son 9 12 demisiniz 1 yaş varmıydı

Son düzenleme:
SİZ NEREDE oturuyorsunuz puset oyuncagını almak istiyorum ayrıca yarın erkek bebek kıyafeti yayınlayacagım demişsiniz markalarınıda yazarsanız onlarada bakmak istiyorum cevap bekliyorum pardon en son 9 12 demisiniz 1 yaş varmıydı

1 yaş maalesef yok, bebeğim daha 8 aylık. Tüm kıyafetler bize oluyor fakat cok yakın zamanda memleketime donecem, memleketim de soğuk yazlıklara ihtiyacım kalmaz. Boş boşuna valizde yer kaplamasın dedim. Tüm kıyafetleri bu siteden bir arkadaş alıcaktı. Bugun şartlardan dolayı hepsini alamıyor bebek arabamızı ve kaç parça kıyafet alıcak sadece. Kalanları da yayınlıcam. Kıyafetler cok guzel. Daha yeni aldım. ARAPSUYU da oturuyorum (konyaaltı PTT ya cok yakın). Yarın zamanım olacak isterseniz bir yerde buluşabiliriz. Kıyafetleri cok uyguna veriyorum 5-10 tl (en pahalısı 10tl). Bir an elimden çıkarmam lazım. Fotoğrafta valizlerimi gormuşsunuzdur. :1:

Sabitlenseydi anlasabilirdik uzuldum ben mama sandalyesi alabilirim suan uygun fiyat ariyorum ayriyeten salincak almak icin butcem kisitli maalesef

Sabitlenseydi anlasabilirdik uzuldum ben mama sandalyesi alabilirim suan uygun fiyat ariyorum ayriyeten salincak almak icin butcem kisitli maalesef

Inşallah aradığını bulursun cnm. Benim ürünler içinde beğendiğin birşey varsa anlaşırız. Cok cok cok yakın zamanda gidiyorum zaten.

Tüm kıyafetler sıfır ayarında. Memleketime gittiğinden dolayı cok acil satılıktır. Oğlum 8 aylık (10 kg. 70 cm) kıyafetler bize hale oluyor. Arkadaşlar acil satıyorum ondan fiyatları cok uygun veriyorum. Toplu alanlar öncelikle değerlendiririm.
marka - boy - fiyat
1. Miniks - 74 - 5 tl
2. Miniks - 74 - 5 tl
3. Miniks - 68 - 5 tl
4. JUJUBE - 6 ay - 5 tl
5. Panço - 56-62 - 5 tl (kalıbı büyük)
6. LCW - 6-9 ay - 5 tl
7. Primark essentials ilk adım ayakkabı - 3-6 ay - 5 tl (bize hale oluyor. 1 sefer fotograf cekildik sadece)
8. Panço takımı - 56-62 - 10 tl (kalıbı büyük)
9. JUJUBE takım - 6 ay - 10 tl
10. Panço - 9 ay - 10 tl
11. Baby trend - 9 ay - 10 tl
12. MARKS & SPENCER - 3-6 ay - 10 tl (kalıbı cok büyük)
13. MARKS & SPENCER - 6-9 ay - 10 tl
14. Jasper Conran gömlek - 3-6 ay - 10 tl (kalıbı cok büyük)
15. Early Days - 6-9 ay - 10 tl
16. HM - 4-6 ay - 10 tl (büyük)
:16::16::16:

salıncak 40 tl olursa alırım.Bursadayım kargosu çok tutmazsa alabilirim...Salıncak kaç aya kadar kullanılıyor.:emir_bebek:

salıncak 40 tl olursa alırım.Bursadayım kargosu çok tutmazsa alabilirim...Salıncak kaç aya kadar kullanılıyor.:emir_bebek:

Kargo ne kadar tutar hiç bilmiyorum. Aslında ağır degil ama büyük. 3 yaşa kadar rahat kullanılır. Bebek salıncaklardan değil yani. 40 tl olmaz maalesef, çünkü salıncak sıfır. O paraya vermektense gelecek yaz geldiğimizde kullanırız belki.

Kargo ne kadar tutar hiç bilmiyorum. Aslında ağır degil ama büyük. 3 yaşa kadar rahat kullanılır. Bebek salıncaklardan değil yani. 40 tl olmaz maalesef, çünkü salıncak sıfır. O paraya vermektense gelecek yaz geldiğimizde kullanırız belki.

ben geçen hafta araç koltuğu sattım balıkesir den istanbula kargo 60tl tuttu fikir vermesi açısından yazmak istedim.

Back