- 21 Temmuz 2009
- 2.533
- 2
- 44
- Konu Sahibi kussebfilal
ARKADAŞLAR ANTALYA YAŞAM HASTANESİNDE DOĞUM YAPAN VEYA YAPACAK OLAN VARSA HASTANE HAKKINDA BİLGİLERİ VE ÜCRETLERİ MERAK EDİYORUM.lütfen beni bilgilendirirseniz çoook memnun kalırım.:CüvCüv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ARKADAŞLAR ANTALYA YAŞAM HASTANESİNDE DOĞUM YAPAN VEYA YAPACAK OLAN VARSA HASTANE HAKKINDA BİLGİLERİ VE ÜCRETLERİ MERAK EDİYORUM.lütfen beni bilgilendirirseniz çoook memnun kalırım.:CüvCüv:[/Q cnm ben yaşam hastanesinde alp çelikere gidiyorum kısmetse 25 aralıkta epidural sezeryanla doğumum olcak bende dğumu orda yapıcaım için bilgi almak istiyorum ama hiç kimsenin bilgi vermeye niyeti yok yada oraya giden arkadaş yok sanırım ben hamileliğimin başından beri aynı hastane ve doktora gidiyorum cnm ve memnunum ama doğum yapan arkadaşlar bilgi verirse içim daha rahat edicek yardımc olamadım cnm kusura bakma ama paylaşmak istedim...
YaŞam hastanesİ kadın doĞum doktorlarının hİÇbİrİnİ tavsİye etmem cemİl de aynı alp de bİrde Özel hastane olacak Şİkayet dİlekÇesİ yazdım ..ve allaha havale ettİm .. GeÇmİŞ tarİhlerdekİ mesajları okuyabİlİrsİnİz o doktorlar hakkında bİrÇok arkadaŞımız Şİkayetİnİ belİrtmİŞtİ , arkadaŞım İnŞallah hakkında hayırlısı olur, kendİnede bebeĞİne allahtan saĞlık hayır kolaylık dİlerİm..
bildiğim kadarıyla dışardan gelicek olan doktor için ortalama 1000,00 tl oynuyo
2500,00 tl yı yı buluyo
cemıl beyden oncekı gıttığım doktor yaşamda doğum yaptırdığını 2500,00 tl olduğunu sölemıştı
hastane super ama doktor tabiki kime güveniyorsanız ve rahar ediyorsanız o olsun bencede
ben hastandende cemıl beydende memnun kaldım