• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Antalya ve İzmir tüp bebek doktoru önerileriniz lütfen

Muujiii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2017
844
2.187
63
Arkadaşlar merhaba, ben Eskişehir Acıbadem'deki bir başarısız tüp bebek tedavimizden sonra şimdi tekrar hazır hissediyorum ve tedaviye başlamak istiyorum. Muğla'da yaşıyorum ve tedavi için İzmir veya Antalya düşünüyoruz. Bu iki şehir için veya yakınlarında başarılı tüp bebek merkezi ve doktorları için önerilerinizi alabilir miyim lütfen?

Arkadaşlar merhaba, ben Eskişehir Acıbadem'deki bir başarısız tüp bebek tedavimizden sonra şimdi tekrar hazır hissediyorum ve tedaviye başlamak istiyorum. Muğla'da yaşıyorum ve tedavi için İzmir veya Antalya düşünüyoruz. Bu iki şehir için veya yakınlarında başarılı tüp bebek merkezi ve doktorları için önerilerinizi alabilir miyim lütfen?
Ne yaptınız tedaviye hangi şehirde başladınız?

Merhaba ben şu an antalya ivf de tedavi görüyorum. Tavsiye ederim. Biraz olsun ticari bir iş değil de seninle ilgilenen doktorlar görmek iyi geldi bana. Tabi önce doktorla konuşup sonra karar vermek gerektiğine inanıyorum. Kendinizi iyi hissettiğiniz doktorla birlikte daha kolay oluyo. Sorularınız olursa cevaplarım merkezle ilgili ben memnunum şimdilik.

Back
X