- 17 Ocak 2015
- 348
- 145
- 33
- 33
- Konu Sahibi Elizanykta
Antalya tup bebek merkezinde tedaviye baslayanlar yada olumlu olumsuz sonuc alanlar bu baslik altinda konusalim mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok galiba bekliyorum bendee bi yazan olur mu diyeKimse yokmu
Canm kac yumurtan wardi 5.gune kactane kaldi test sonucunu lutfen bizede bildir benimde transferm 3nisan cok merak ediyormmerhabalar ben varım doktorum murat bey test tarihim 18 mart Allahın izniyle
5 tane dondurulmus embriyom vardi 5.gune gelenler bunlar.1 tanesi transfer edildi.18.inde testim var bildirrm insallah.stres ypma transfer cok kolay geciyor 5 dkikada bitti benmCanm kac yumurtan wardi 5.gune kactane kaldi test sonucunu lutfen bizede bildir benimde transferm 3nisan cok merak ediyorm
Evet tek embriyo konuldu ben 2 istemistim ama olmuyormus. Yasim 26 boy 170 kilo 60 canm.stres ypma diycem ama malesef bu mumkun degil illaki oluyor. Suan testime 2 gun kaldi ve ben cok stresli heycanliyim Allahm cocuk sahbi olmak isteyen herkese ve bize nasip eder insallahAsilama oldum ya o gbi olcak hrlde ondan bi korkum yok tutup ttutmamasi stresli biraz.tek emriyomu koydular yasin kilon kac cnm
Insallah canm hayrli haberni beklioz.bende 26yasndayim 1.55 boy 45kg.stres aynen illa olur yaa kacinci gunde test yapcaksn direk kandami baktrcaksnEvet tek embriyo konuldu ben 2 istemistim ama olmuyormus. Yasim 26 boy 170 kilo 60 canm.stres ypma diycem ama malesef bu mumkun degil illaki oluyor. Suan testime 2 gun kaldi ve ben cok stresli heycanliyim Allahm cocuk sahbi olmak isteyen herkese ve bize nasip eder insallah
Cumartesi sabah yaptrmayi dusunuyorum canim 10.günde yani.tabi adet olmazsam .direk kanda baktiricam canm Allahm hayirlsni versin hepimze insallah.doktorun kim canimInsallah canm hayrli haberni beklioz.bende 26yasndayim 1.55 boy 45kg.stres aynen illa olur yaa kacinci gunde test yapcaksn direk kandami baktrcaksn
Yarinn senin guzel haberinle uyanalm insallah.doktorum murat bey ama transfer islemlernde dger doktorlari gorcek miyim blmiyorm.Cumartesi sabah yaptrmayi dusunuyorum canim 10.günde yani.tabi adet olmazsam .direk kanda baktiricam canm Allahm hayirlsni versin hepimze insallah.doktorun kim canim
Yarinn senin guzel haberinle uyanalm insallah.doktorum murat bey ama transfer islemlernde dger doktorlari gorcek miyim blmiyorm.
Yarinn senin guzel haberinle uyanalm insallah.doktorum murat bey ama transfer islemlernde dger doktorlari gorcek miyim blmiyorm.
tatlitelaslar0707 , hadi inşllah yarın pozitifi gör güzel haberler ver , bize de umut ışığı doğsun...Cumartesi sabah yaptrmayi dusunuyorum canim 10.günde yani.tabi adet olmazsam .direk kanda baktiricam canm Allahm hayirlsni versin hepimze insallah.doktorun kim canim
Cnm ben ali fuat beye gidiyodm vitaleye okdr cok hastasi warki memnun kalan benm tanidklarm hatta abimglde tup bebek yaptrdilar.onlar zten onerdi.bende ali beye basladm rahim filmi 2ameliyat oldm sonrasnda tedawiiler olumsuz olunca tup bebege gectk.ali bey takibi yapti sonrasnda murat beye gectk tup bebek merkezine.murat bey hakknda pek bilgi sahibi deilm ama ali fuat bey ona yonlendrdi insallah 3nisanda transferm yapilcak cok heycanlym hayrlisi olsun insllah hepimiz icn sen hangi hastanedesin anlayamadm onu.Arkadaşlar ben çok yeniyim bu konuda daha yeni öğrendimki tüp bebek yapılması gerek , bebek sahibi olabilmemiz için . Hemen araştırmaya başladım ve kararımı Mete beyde , gelecek tüp bebekte verdim . Görüşmemi sadece onunla yaptım,çok da güvendim . 5 nisanda tedaviye başlıyoruz . Ancak burda geçmiş formları okuyunda birkaç olumsuz yorum gördüm kafamı çok karıştıran , artık emin olamadım , başlamadan önce bir iki doktorla daha mı görüşseydim . Ne dersiniz bana ne önerirsiniz Antalyada , araştırma illaki yapmışsınızdır başlarken , tecrübelerini paylaşırsanız öyle sevinirimki , doktorlarınızdan memnunmusunuz ? Seçerken neye dikkat ettniz?
Insallah canimm benimm insallah yatin guzel haberler veririm sizlere.. hepimize nasip eder inSallah Allahimtatlitelaslar0707 , hadi inşllah yarın pozitifi gör güzel haberler ver , bize de umut ışığı doğsun...
Ben de ali fuat beye gidiyordum.ama onunla tartistim beni ve bicok hastasini kaybetti ilgisizligi yuzunden. Benim opu isleminden ciktiktan sonra alo fuat beyi gormem gerekiyordu narkozdan uyandim direk yanina gittim sormam gereken bazi seyler vardi ayakta bile zor duruyordum cok agrim vardi ama benmle.gorusmedi yogunmus .. hem de saatlerce kapisinda bekledim. Ve bicok seye sahit oldum hastalari doktoru arayip birsey sormak istediklerinde hemsireler cevap veriyo hemde doktor bey bunlari diyor diyerek.aslnda doktora o hastanin aradigini bile soylemiyorlar.biiyorum aslinda tup bebek merkezindeki doktorlar bana daha ilgili geldi bi guler yuzle karsilama bile yetiyor insana.Cnm ben ali fuat beye gidiyodm vitaleye okdr cok hastasi warki memnun kalan benm tanidklarm hatta abimglde tup bebek yaptrdilar.onlar zten onerdi.bende ali beye basladm rahim filmi 2ameliyat oldm sonrasnda tedawiiler olumsuz olunca tup bebege gectk.ali bey takibi yapti sonrasnda murat beye gectk tup bebek merkezine.murat bey hakknda pek bilgi sahibi deilm ama ali fuat bey ona yonlendrdi insallah 3nisanda transferm yapilcak cok heycanlym hayrlisi olsun insllah hepimiz icn sen hangi hastanedesin anlayamadm onu.
Ben antalya ıvf deyim canm doktorum murat berkkanoglu. Insallah transferin cok iyi gecer allahim zorluk yasatmasin insallah sana . Transfer islemi sirasinda hep dua et insallah guzel sonuclar alirsinBen de ali fuat beye gidiyordum.ama onunla tartistim beni ve bicok hastasini kaybetti ilgisizligi yuzunden. Benim opu isleminden ciktiktan sonra alo fuat beyi gormem gerekiyordu narkozdan uyandim direk yanina gittim sormam gereken bazi seyler vardi ayakta bile zor duruyordum cok agrim vardi ama benmle.gorusmedi yogunmus .. hem de saatlerce kapisinda bekledim. Ve bicok seye sahit oldum hastalari doktoru arayip birsey sormak istediklerinde hemsireler cevap veriyo hemde doktor bey bunlari diyor diyerek.aslnda doktora o hastanin aradigini bile soylemiyorlar.biiyorum aslinda tup bebek merkezindeki doktorlar bana daha ilgili geldi bi guler yuzle karsilama bile yetiyor insana.
Ah neler yaşamışsın ya, inşallah şimdi herşey çok güzel olur , verdiğin bilgiler çok yararlı , çok sağol ,ben en iyisi hastane olayına hiç girmeyim , sanırım gelcek tüp benek ile antalya tüp bebek arasında kaldım .Ben de ali fuat beye gidiyordum.ama onunla tartistim beni ve bicok hastasini kaybetti ilgisizligi yuzunden. Benim opu isleminden ciktiktan sonra alo fuat beyi gormem gerekiyordu narkozdan uyandim direk yanina gittim sormam gereken bazi seyler vardi ayakta bile zor duruyordum cok agrim vardi ama benmle.gorusmedi yogunmus .. hem de saatlerce kapisinda bekledim. Ve bicok seye sahit oldum hastalari doktoru arayip birsey sormak istediklerinde hemsireler cevap veriyo hemde doktor bey bunlari diyor diyerek.aslnda doktora o hastanin aradigini bile soylemiyorlar.biiyorum aslinda tup bebek merkezindeki doktorlar bana daha ilgili geldi bi guler yuzle karsilama bile yetiyor insana.
Ben " gelecek tüp merkezi " mete beyle başlıycam ama son anda kafam karıştı , murat beyi bende araştırıyım olmazsa bu hafta bir görüşmeye gideyim onunla , o zaman netleşir kafa karışıklığım .3 nisana da çok az kaldı hadi inşalahh herşey güzel geçsin ... bizimle paylaş , birbirimize umut olalım ))Cnm ben ali fuat beye gidiyodm vitaleye okdr cok hastasi warki memnun kalan benm tanidklarm hatta abimglde tup bebek yaptrdilar.onlar zten onerdi.bende ali beye basladm rahim filmi 2ameliyat oldm sonrasnda tedawiiler olumsuz olunca tup bebege gectk.ali bey takibi yapti sonrasnda murat beye gectk tup bebek merkezine.murat bey hakknda pek bilgi sahibi deilm ama ali fuat bey ona yonlendrdi insallah 3nisanda transferm yapilcak cok heycanlym hayrlisi olsun insllah hepimiz icn sen hangi hastanedesin anlayamadm onu.
Ben " gelecek tüp merkezi " mete beyle başlıycam ama son anda kafam karıştı , murat beyi bende araştırıyım olmazsa bu hafta bir görüşmeye gideyim onunla , o zaman netleşir kafa karışıklığım .3 nisana da çok az kaldı hadi inşalahh herşey güzel geçsin ... bizimle paylaş , birbirimize umut olalım ))