Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar , Antalya şehir hastahanesindeki Mustafa Melih canlı ya ameliyat olmayı düşünüyorum.kendisine ameliyat olup memnun kalan var mı? Temporial lift ve burun ameliyatı olacağım.
Kendisi Estetik Cerrahı değil ne yazık ki. Randevu alıyorsunuz ama muayene bile etmiyor. Sadece yakın ve tanıdıklarına Estetik Cerrahı oluyor muhtemelen. Bugün gittim randevu alarak ama randevu aldığım hastanede muayene bile edilmedi. Estetik ameliyatı yapıyormuş yapmaya devam edecekmiş ama şuan değilmiş. Ne zaman diye sorunca da cevap vermiyor. Yakınlarımdan vatandaşa ne zaman sıra gelirse diyemediğinden şuan yok diyor. Kibar görünümlü ilgisiz sözde Estetik Cerrahı (!)
Merhabalar , Antalya şehir hastahanesindeki Mustafa Melih canlı ya ameliyat olmayı düşünüyorum.kendisine ameliyat olup memnun kalan var mı? Temporial lift ve burun ameliyatı olacağım.
Merhaba kendisine muayene olmaya gittim ve şok yaşadım diyebilirim inanılmaz seviyesiz bir üslup. Meme mi büyüteceksin popo mu vajina estetiğimi mı diye başladı hastanın ne için geldiği umrunda değil kendi kendine konuşup yalnızca kendisini övdü. burun ameliyatıyla, ameliyat süreciyle vs ilgili hiç bir bilgi vermedi. ortalama olarak ne zamana sıra gelebileceğini sordugumda 777 manifest yap çok istersen gelir hep benim seni ameliyat ettiğimi hayal et gibi saçma sapan cevaplar verdi karşımda doktor olduğuna inanamadığım hiç bir soruma cevap alamadığım sinirlerimi zıplattığım bir deneyim oldu. gidecek olanlar kendisinin inanılmaz seviyesiz ve güven vermeyen tavrını bilerek gitsin