• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya/Revizyon/Op. Dr. Engin Erkal

Edyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2016
418
491
18
Kızlar merhaba,
Antalya'da burun estetigi ve revizyon ameliyati yaptirmak isteyip doktor tavsiyesine ihtiyaci olanlar icin yaziyorum. Daha önce gecirdigim 2 basarisiz ameliyattan sonra uzun süre doktor arayisina girmistim. Burnum berbat durumda oldugu icin acikcasi korkumdan 5 yil kadar 3. Ameliyata cesaret edemedim taa ki 2 ay öncesine kadar. Gercek manada sorun, sıkıntı ve stres yasadigim icin bunlari yazma geregi duyuyorum. Engin Hoca' nin bu konudaki basarisi ve tecrübesi sayesinde 3. Ameliyatimda istedigim burna kavustum.. sorulari olanlara seve seve yardimci olabilirim..

Merhaba tatlim!
Benim adim hatice
Bende iki kere ameliat oldum
3.ameliat icin doktor ariyorum
Dr. engin erkal dan randevu aldim ama olmayacak diye cok korkuyorum
Cok ama cok kötü günler gecirdim
Bana yardimci olursan cok sevinirim
Telefonumu versem resim yollarmisin ?

Mesaj atamiyorum sana bi özel mesaj atmayi dener misin bana? Seve seve yardimci olurum..

Benimde burnumda kırık ve estetik bozukluk var nefes alamiyorum ve yamuklugu duzeltmek istiyorum ama hangi doktora gitsem hic bir fikrim yok yardimlarinizi bekliyorum simdiden tesekkurler

Bugün dr Onur dede ile görüştüm
Yarında Engin erkal a gidicem görüşmeye
Aklımda üç dr var bir tek Serdar ünlü tamponsuz ameliyat yapıyor ondan o cazip geliyor ama iste kararsız kaldım

Bugün dr Onur dede ile görüştüm
Yarında Engin erkal a gidicem görüşmeye
Aklımda üç dr var bir tek Serdar ünlü tamponsuz ameliyat yapıyor ondan o cazip geliyor ama iste kararsız kaldım

Ja benim icinde sorarmisinix doktora kas arasi geniskem incelebilirmi eskisi gibi??

IMG_1387.PNG

Back