• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya rahim filmi

Z3ynep07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2020
53
32
3
37
merhaba kızlar,
rahim filmi uzun arastırmalar sonucu Vitale hastanesinde cektirdim. Fiyatı diğer özel hastanelere göre daha uygun geldi. rahim filmini murat bey çekti. Kesinlikle cok iyi bir doktor inanılmaz rahatlattı. Ben anestezisiz çektirdim:) film 5 dk da çekiliyor. Acı verici olan kısmı ilaçlı suyun rahme verildiği an. 1000kat adet ağrısı 20sn boyunca hissediyorsun. ilaçlı su cıktıgında hemen rahatlıyıveriyosun. benim tüpler açık çıktı. Ama rahimde sekil bozuklugum varmıs. Aşılama olucam öteki ay insallah. Film çekilen ay olmuyor cunku yumurtalarını xray etkileyebiliyormus.

Fiyati neydi iskenderun bi ozel hastane 950 fiyat verdi film icin naddi durum el vermedigi icin kaldi

300 400 tl arası bir fiyattı anestezisiz. Baska hastanelere de sorun fiyatlar cok degişken

Nasıldı anestezili anlatırmısınız baştan itibaren ben çok korkuyorum sonrasında ağrının oldumu tüpleriniz kapalımıydı ne kadar sürdü
Çok düşük doz da anestezi veriyorlar, aç karnına gitmen gerek. 10 dk sonra ayılıyorsun zaten. Anestezi verdikleri için hiçbir şey hissetmeyeceksin tabiki de acı falan yok, sınrasında da yok😂 çok şükür benim tüpler açık herhangi başka bir sorun da çıkmadı 🤲

Çok düşük doz da anestezi veriyorlar, aç karnına gitmen gerek. 10 dk sonra ayılıyorsun zaten. Anestezi verdikleri için hiçbir şey hissetmeyeceksin tabiki de acı falan yok, sınrasında da yok😂 çok şükür benim tüpler açık herhangi başka bir sorun da çıkmadı 🤲
Çok teşekkürler içim rahatladı biraz

Back