• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu antalya mobilya yardım !!!

tweety1314

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
93
0
36
Antalya
kızlar ben antalya da evlenicem mobilyalarımı alabileceğim bir yer var mı? istikbal ve bellona dışında hangi marka olabilir sonuçta kendi evime gitmicem kira olucak
tavsiyelerinizi bekliyorum :61:

canım eski sanayiye gidin mutlaka, biz bütün mobilyalarımızı eski sanayide bütün mobilyacıları gezdikten sonra ordan aldık..

yatak odası takımı için mekan mobilyayı tavsiye ederim, çok güzel modeller var, bizde yatak odasını ordan aldık.. ayrıca sahibi beyle orda çalışan bayan çok tatlı, çok yardımcı oluyorlar..

birde bellonanın ayrı bir mağazası daha var, adı özdoğanlar mobilya, bellona binasıyla yan yana, bellonanın sahibinin diğer mağazası. güzel modeller var ordanda yemek odası takımımızla koltuk takımımızı aldık, ancaaaaak özdoğanlar mobilyanın sahibi biraz gıcık, kesinlikle çok iyi pazarlık yapın, peşin alacak gibi yapın pazarlığınızı, söyledikleri fiyatlar üstünden %20 indirim yaptırıp alacağınız güne kadar taksitle ödeyin :34: ve hesapladıklarında birde siz alın hesap makinasını elinize kendiniz hesaplayın, yanlış hesaplamıştı çünkü bizimkileri, düzelttirene kadar akla karayı çektik, sahibi esnaflıktan anlamayan bir hödük çünkü... bize almazsanız almayın falan demişti, o modelleri eğer başka bir yerde bulsam kesinlikle almazdım ama maalesef adamdaki mobilyaları başka hiç bir yerde bulamadım :50: neyse sonuçta düzelttirdik aldık :34:

birde sistem mobilya var, onlada da çok kaliteli yemek odası takımları falan var, mdf lake ve modelleri çok güzel, orayada bakın mutlaka :34:

Son düzenleme:
bende salonumu ve yatak odamı konyaaltındaki t-mall mağazasından aldım herkeste çok beğeniyor.
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-odasi-takimi/429850-hulyanin-salonu-koltuk-takimi.html bunlar mağazadaki görüntüleri şimdi evimizde çok daha güzel oldu.

hul_ya bende burdaki yemek odası takımlarının resimlerine bakarken senin mobilyaların resminden antalyadan olduğunu anlamıştım :)) çünkü bende baktım t..mall'e.. bende ordan bikaç mutfak eşyası falan aldım. senin yemek masasının aynısı ben eski sanayide görmüştüm, hatta çok beğendim alıp almamak arasında kararsız kalmıştım, sonra mobilyalarıma daha uygun diye bunları aldım.. yanlız canım siz masayı kaça aldınız ben o masayı eski sanayide tıpatıp aynısı mdf lake 700 TL demişlerdi, t..mall'deki fiyatı biraz daha pahalıydı sanırım.. :50:

topic sahibi bu yüzdende biryerde mobilyaları beğendiysen bile hemen almamanı ve mutlaka beğendiklerinin cep tlfnundan falan resmini çekip bi kağıdada verdikleri son fiyatı, mağaza adını falan not almanı tavsiye ederim..gezdikçe unutursun çünkü, ben öyle yaptım inan çok işime yaradı :34: iyice araştır heryere baktıktan sonra al..

valla haklı olabilirsin cnm biraz pahalı olmuş olabilir ama ben o kdr çok gezdim ki aradığımı bulamadım eski sanayiye de baktım görmedim artık son bir ümitle t-mall baktık onlarda peşin fiyat verince indirim yaptılar birde zaman gerekiyor o da bende yok :( gelinliğimi bile çarşıya çıktığımın 2. günü aldım :)) zor bu işler ama önemli olan nasıl bir şey istediğini bilmek ve ona göre gezmek.

valla haklı olabilirsin cnm biraz pahalı olmuş olabilir ama ben o kdr çok gezdim ki aradığımı bulamadım eski sanayiye de baktım görmedim artık son bir ümitle t-mall baktık onlarda peşin fiyat verince indirim yaptılar birde zaman gerekiyor o da bende yok :( gelinliğimi bile çarşıya çıktığımın 2. günü aldım :)) zor bu işler ama önemli olan nasıl bir şey istediğini bilmek ve ona göre gezmek.

neyse önemli olan içine sinmesi tabii, güle güle kullan.. :nazar:

bende t..mall'de bi dolap beğendim yatak odası takımlarında var ama ayrıda satıyorlar. tek kapılı bir tarafı cam bir tarafı dolap, olduğu yerde dönebiliyor falan, çok güzeldi ama daha evim belli olmadığı için yatak odama sığacak mı sığmayacak mı bilemedim, onu en sona bıraktım o yüzden.. inşallah 2 aya kadar bitmez ve fiyatıda artmaz.

ben güzeloba da oturuyorum konyaaltı bana uzak o yüzden ordakileri bilmiyorum sizin sayenizde öğrendim
evet ben biraz zor beğenirim (gelinliğim için bile yaklaşık 20 gün gezdim :) ama sonunda karar verdim ve diktiriyorum hayırlıyısıyla inşallah) evi bulmadan mobilyaları almak istemiyor nişanlım ben de beğenirsek alalım diyorum :S kararsızlık var biraz en iyisi sizin dediğiniz gibi beğendiklerimi not almak artık tekrar gittiğimde kalır mı kısmet :69:
bu arada resim çekmemize izin veriyorlar mı ? çekemezsiniz falan demiyolar mı bir keresinde ben öyle bir adama geldim de bi daha da cesaret edemedim sormaya resim çekebilir miyiz diye ... :26:

ben güzeloba da oturuyorum konyaaltı bana uzak o yüzden ordakileri bilmiyorum sizin sayenizde öğrendim
evet ben biraz zor beğenirim (gelinliğim için bile yaklaşık 20 gün gezdim :) ama sonunda karar verdim ve diktiriyorum hayırlıyısıyla inşallah) evi bulmadan mobilyaları almak istemiyor nişanlım ben de beğenirsek alalım diyorum :S kararsızlık var biraz en iyisi sizin dediğiniz gibi beğendiklerimi not almak artık tekrar gittiğimde kalır mı kısmet :69:
bu arada resim çekmemize izin veriyorlar mı ? çekemezsiniz falan demiyolar mı bir keresinde ben öyle bir adama geldim de bi daha da cesaret edemedim sormaya resim çekebilir miyiz diye ... :26:

olsun güzelobadan eski sanayiye gidebilirsin, fotoğrafada izin veriyorlar, en beğendiklerini çek zaten.. karar vermem lazım modeli unutmamak için çekebilirmiyim diye sor.. gelinlik mi bu niye izin vermesinler, ben hiç dek gelmedim izin vermeyene..

birde aspendos bulvarında mobilyaclar var, biz ilk orayı gezmiştik ama hiç bişey beğenememiştik :44:

Back
X