Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 30
- 12 Kasım 2022
- 4
- 1
- 1
- 28
Merhabalar bebeğiniz hayırlı olsun. Kaç yaşındasınız ve tüp bebek yaptırma nedeniniz nedir? Biz de Antalya da yaşıyoruz, 39 yaşındayım, hangi merkezde tedaviye başlayacağımızı netleştirmedikMerhaba ben de yaptırdım o zaman Murat Özekinci vardır iki kere negatif sonuç aldım ben orda sonra Antalya ıvfye geçtim Kemal özgüre ikizlerim oldu şimdi çok şükür memeoriakde iyiydi ama vana diğer tarafta nasip oldu imsallah güzel sonuç alırsınız
Bebeğiniz hayırlı olsun, kaç yaşındasınız ve tedavi toplamda ne karara mal oldu ?Merhaba ben murat beye gittim çook memnun kaldım çok şükür bebişim karnımda
- 5 Aralık 2019
- 2.157
- 3.800
- 133
- 30
Merhaba 28 yaşındayım bizim erkek faktörüydü sıkıntımız sperm sayısı ve hareketi çok çok azdı ben ıvf Kemal özgürden coook memnun kaldım Allah bin kere razı olsun kendisindenMerhabalar bebeğiniz hayırlı olsun. Kaç yaşındasınız ve tüp bebek yaptırma nedeniniz nedir? Biz de Antalya da yaşıyoruz, 39 yaşındayım, hangi merkezde tedaviye başlayacağımızı netleştirmedik
Merhaba ben de iki kere Akdeniz üniversitesi hstanesinde Şafak olganda tüp bebek yaptırdım. İlkinde 5. Güne ulaşamadı, ikincisinde transfer oldum ama tutmadı. Tabi bu dönem benim için çok yıpratıcı oldu psikolojik olarak. Şimdi vakit çok geçmeden tekrar denemek istiyorum ama çok kararsızım yine şafak hocaya mı gitsem yoks başka bir yerde mi yaptırsam diye.
- 2 Aralık 2022
- 47
- 24
- 3
- 42
Eşinizde varikosel var mıydı? Varsa kaç derece?Merhaba 28 yaşındayım bizim erkek faktörüydü sıkıntımız sperm sayısı ve hareketi çok çok azdı ben ıvf Kemal özgürden coook memnun kaldım Allah bin kere razı olsun kendisinden
Merhabalar bende 38 yaşındayım amh 0,5 maalesef… ıvf antalya tüp bebek merkezi Hande Töre hanıma gidiyorum. Doğal yolla yapacağız seni dedi ve tek tek takip etti ve sadece 2 yumurtam döllendi ama ilk denememde de hamile kaldım, ama bu nasip işi gerçekten doktorlar sadece vesile. Doktorun karakteri önemli ama seni rahatlatması da önemli. Gebeliğim biraz sıkıntılı maalesef ama çok güzel ilgileniyor. Kadın doğum konusunda bütün ön yargılarımı yıkan kadın. Tavsiye ederimMerhabalar bebeğiniz hayırlı olsun. Kaç yaşındasınız ve tüp bebek yaptırma nedeniniz nedir? Biz de Antalya da yaşıyoruz, 39 yaşındayım, hangi merkezde tedaviye başlayacağımızı netleştirmedik
Son düzenleme:
Cevabınız için çok teşekkür ederim bende Antalyada yaptırmak istiyorum hangi doktor ve hangi laboratuvar daha iyi onu araştırıyorum benimki normal tüp bebek değil pgt yöntemiyle olacağı için daha fazla araştırmam gerekiyor çünkü hem süreci çok zor ve çok masraflıMerhabalar bende 38 yaşındayım amh 0,5 maalesef… ıvf antalya tüp bebek merkezi Hande Töre hanıma gidiyorum. Doğal yolla yapacağız seni dedi ve tek tek takip etti ve sadece 2 yumurtam döllendi ama ilk denememde de hamile kaldım, ama bu nasip işi gerçekten doktorlar sadece vesile. Doktorun karakteri önemli ama seni rahatlatması da önemli. Gebeliğim biraz sıkıntılı maalesef ama çok güzel ilgileniyor. Kadın doğum konusunda bütün ön yargılarımı yıkan kadın. Tavsiye ederim
Antalya ıvf tüp bebek merkezi paragöz bir kurum değil gerçekten. Laboratuvarı da iyi araştırırsanız. Bütün ilaçlarda yardımcı oluyorlar sakın pahalı almayın diye bile liste veriyorlar.( Tabi diğer kurumlar nasıl bilmiyorum belki onlarda öyledir) transferden sonra hiçbir tahlilime ücret ödemedim . Tedavi ücreti bile her zaman gidince alınmıyor belirli süresi var. (Tekrar söylüyorum belki diğerler de öyledir :) ) Bir görüşüp fikir alabilirsiniz gidip görmekte her zaman fayda vardır Rabbim yardımcınız olsunCevabınız için çok teşekkür ederim bende Antalyada yaptırmak istiyorum hangi doktor ve hangi laboratuvar daha iyi onu araştırıyorum benimki normal tüp bebek değil pgt yöntemiyle olacağı için daha fazla araştırmam gerekiyor çünkü hem süreci çok zor ve çok masraflı
Peki orda hangi doktoru önerirsinizAntalya ıvf tüp bebek merkezi paragöz bir kurum değil gerçekten. Laboratuvarı da iyi araştırırsanız. Bütün ilaçlarda yardımcı oluyorlar sakın pahalı almayın diye bile liste veriyorlar.( Tabi diğer kurumlar nasıl bilmiyorum belki onlarda öyledir) transferden sonra hiçbir tahlilime ücret ödemedim . Bir görüşüp fikir alabilirsiniz gidip görmekte her zaman fayda vardır Rabbim yardımcınız olsun
Ben Hande Töre’ye gittim ve çok memnun kaldım şahsen. Kemal özgür ise oranın sahibidir ve en tecrübelileri o, hepsi tecrübeli doktorlar az araştırma yapabilirsiniz. Dinlendirerek transfer politikaları var, 3. Gün embriyosu sistemleri yok ama öyle biliyorum. 5. Gün bekliyorlar. Ama yanlış da biliyor olabilirim. Sormanız gerekir.Peki orda hangi doktoru önerirsiniz
Merhabalar aynı durum bizim için de geçerli. İyi laboratuvarı olan bir merkez gerekiyor. Biz daha önce Denizli’de yaşıyorduk, orada gittiğimiz doktorlar Ankara İstanbul gibi büyük yerleri tercih edin, başka yerde zaman kaybetmeyin demiştiCevabınız için çok teşekkür ederim bende Antalyada yaptırmak istiyorum hangi doktor ve hangi laboratuvar daha iyi onu araştırıyorum benimki normal tüp bebek değil pgt yöntemiyle olacağı için daha fazla araştırmam gerekiyor çünkü hem süreci çok zor ve çok masraflı
Doğru biliyorsunuz, benim 2 tane embriyom 3. Ve 4. Gün olduğu için transferi iptal ettiler ,illa da 5. Gün şartı istiyorlarBen Hande Töre’ye gittim ve çok memnun kaldım şahsen. Kemal özgür ise oranın sahibidir ve en tecrübelileri o, hepsi tecrübeli doktorlar az araştırma yapabilirsiniz. Dinlendirerek transfer politikaları var, 3. Gün embriyosu sistemleri yok ama öyle biliyorum. 5. Gün bekliyorlar. Ama yanlış da biliyor olabilirim. Sormanız gerekir.