- 20 Temmuz 2023
- 147
- 129
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz kim ?Herkese Merhaba, Antalya Memorialde tüp bebek tedavisi görenler tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Ben tedavi oldum opu yapıldı şimdi embriyo gelişimini bekliyorum. pgt yaptırdınız mı?
Pgt öneriyor mu bence pgt ye vereceğiniz parayı transfere verinŞafak hocada tedavi gördüm. Süreç devam ediyor
Zaten PGT sormadılar önceki tedavimde başka merkezde sormuşlardı. Hazırlık yapayım dedim ama gerek kalmadı teşekkür ederim cevabınız içinPgt öneriyor mu bence pgt ye vereceğiniz parayı transfere verin
Her şey gönlünüzce olur inşallah bende transfer oldum bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısıevet öyleymiş :) cevabınız için teşekkür ederim. çok heyecanlı bir süreç insan yanına destekçi arıyor. Özelliklede bu süreci yaşamış kişileri. Şimdilik transfer aşamasını bekliyorum Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Transferinizi doğal siklus isteyin ,bende ilaçlı rahim hazırlığı yapılmıştı tutmadı, sonra doğal siklus başarı sansı daha yüksk bidahike ondan yapalım demişti ama iş işten geçti tabi embriyo kalmayınca. Bu arada kaç doz iğne yaptırdıZaten PGT sormadılar önceki tedavimde başka merkezde sormuşlardı. Hazırlık yapayım dedim ama gerek kalmadı teşekkür ederim cevabınız için
İnşallah güzel sonuç alırsınızDoğal siklus mu ,ilaçlı rahim hazırlığı mı yapıldı ?Her şey gönlünüzce olur inşallah bende transfer oldum bekliyorum bakalım hakkımızda hayırlısı