Antalya memorial hastanesi şafak hoca'dan memnun olan var mı

Ablam şafak hocaya gitmek istiyor ama biraz aklı karışık Bi kere yapacam iyi biri olsun diyor başka hastanelerde ki doktorları biliyormusunuz acaba

Ablam şafak hocaya gitmek istiyor ama biraz aklı karışık Bi kere yapacam iyi biri olsun diyor başka hastanelerde ki doktorları biliyormusunuz acaba
Antalya’daki doktorların arasında ben en çok Şafak hocayı sevdim. Kendisi Antalya eğitim araştırmadaydı daha önce ve iki senedir memorialda. Orda da tüp bebek biriminin başındaymış. Çok başarılı, iletişimi oldukça iyi, para kaygısı olmayan ve samimi bir doktor. Olayları tüm gerçekliğiyle aktarıyor. Eğriyse eğri doğruysa doğru diyor. İçi rahat gitsin ablanız. Ağustos ayından beri her hafta görüştük diyebilirim. Bir kez olsun içimde şüphe yoktu.

Doktordan ziyade laboratuvar da çok önemli, Memorial laboratuvarı oldukça iyi ve emriyolog Merih hanım da çok tecrübeli ve bilgili.

Merhaba ablaniz içi rahat bı sekilde şafak hocaya gitsin gerçekten alanında mükemmel bı hekim tüm işlemlere kendisi giriyor labavatuarlari çok iyi kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz biz şuan 30 haftalık olduk Rabbime binlerce kez şükürler olsun 😇🥰 darısı ablaniza ve isteyen herkesin başına inşaallah 💜🤲🏻

Hayır opu sonrası kanama olmuyor. 1 hafta kadar sonra adet görüyorsunuz. Ağrı da olmadı bende. Opu sonrası ağrı hisseden de var benim gibi hissetmeyen de.
Ben pazar günü opu oldum o günden beri kanamam ve sancim var bugün doktora gittim muayene etti şimdiye kadar kanaman olması normal değil ama Bi sıkıntı yok dedi 🤷‍♀️

Merhaba ablaniz içi rahat bı sekilde şafak hocaya gitsin gerçekten alanında mükemmel bı hekim tüm işlemlere kendisi giriyor labavatuarlari çok iyi kendinizi evinizde gibi hissediyorsunuz biz şuan 30 haftalık olduk Rabbime binlerce kez şükürler olsun 😇🥰 darısı ablaniza ve isteyen herkesin başına inşaallah 💜🤲🏻
RABBIM bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲
Ablam dün gitti ALLAH izin verirse adet olunca baslayacaklar

Ablam dün gitti ALLAH izin verirse adet olunca baslayacaklarami
Amin ecmain bacim Allah razı olsun anlamında süreci gayirli olsun rabbim tez vakitte guzeliklerle mukafatlandirsin 💜🤲🏻
Ablam dün gitti ALLAH izin verirse adet olunca baslayacaklar

X