• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya medstar topcular hastanesinde dogum yapan var mı ?

Emirsedatinannesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
5
3
1
36
Selamlar..antalya medstar topcular hastanesinde gebelik takibine devam ediyoruZ ama dogumu burda yapmak konusunda karar veremedim henuz.yapan varsa ebeler odalar vs. Hakkinda yorumlarinizi ogrenebilirmiyim.tesekkurler.

Selamlar..antalya medstar topcular hastanesinde gebelik takibine devam ediyoruZ ama dogumu burda yapmak konusunda karar veremedim henuz.yapan varsa ebeler odalar vs. Hakkinda yorumlarinizi ogrenebilirmiyim.tesekkurler.

Cnm Merhaba bende medstar Topçular da dogum yapmayi düşünüyorum doktorum bana bu hastahaneyi ve 2 hastahane daha tavsiye etti ama buranin ebelerinin de iyi olduğunu söyledi ve ben epidural istediğimi belirtmistim epidural icinde burasi olsun dedi Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ben de medstarda doğum yapacaktım doktorum buranın gündüz ve gece ebelerinin iyi olduğunu ortamının sakin ve temiz OLDUĞUNU söylemişti ben baska sebeplerden dolayı farklı bir ilde doğum yaptım ayrıca medstarda doğum yapan bir arkadaş baya memnun kalmıştı

Ben de medstarda doğum yapacaktım doktorum buranın gündüz ve gece ebelerinin iyi olduğunu ortamının sakin ve temiz OLDUĞUNU söylemişti ben baska sebeplerden dolayı farklı bir ilde doğum yaptım ayrıca medstarda doğum yapan bir arkadaş baya memnun kalmıştı
Cnm bebegin hayirli olsun arkadasin medstar Topçular da nasil dogum yapti epidural normal mi yaptı

Ben medstar topçularda yaptım hem ebeler hem hemşireler çok iyi odalarda güzel kesinlikle tavsiye ederim:))

Back