antalya manavgatlılar buraya!

16 görüntülenme var;ancak manavgattan buraya yazan hiçkimse yok,hepimiz burada toplansak,iyi kötü paylaşsak güzel olmazmıydı?haydi artık kızlar bekliyorum.....

ben antalyadanım ama merkezdeyim, manavgatta değilim.. işim gereği devamlı gidip geliyorum manavgata.. seninde mi 2011 de düğünün var? benim eylülde inşallah..

ben antalyadanım ama merkezdeyim, manavgatta değilim.. işim gereği devamlı gidip geliyorum manavgata.. seninde mi 2011 de düğünün var? benim eylülde inşallah..

yok canım ben zaten evliyim,5.senemdeyim ve evlenmeden önce antalyada oturuyordum ama evlendikten sonra buraya geldim,tanıştığıma çok sevindim.

bende manavgattanım:)

kk da tek manavgatlı ben olmadığım için çok mutluyum,ne biliyim yıllardır aradığım kardeşimi bulmuş gibi oldumkendini fazla deşifre etmeden tanıtsana kendini bebeğim yaa...

bu arada geçmiş konularına baktımda canım ikimizde aynı kaderi paylaşıyoruz,üzülme canım benim inşaallah birgün bizimde kucağımız bebeklerimizle dolacak,bende 4 aylık düşük yaptım ve hala anne olmak için yanıp tutuşuyorum,senin acın daha büyükmüş canım,Allah sabır versin,bana yazarsan sevinirim.

Son düzenleme:
canım manavgatta mı yaşıyorsunuz ? konu açmıştım bi kişi bile cevap yazmadı bana çok üzüldüm Ben de inşallah seneye evlenip manavgata yerleşicem ama daha hiç gelmedim görmedim çok merak ediyorum nasıl biyer genelde çok sıkıcı falan olduğunu duyuyorum orada yaşayan bayanlardan dinlemek istiyorum bana yardımcı olur musunuz ? nasıldır nerelerden ev bakalım mesela ?

Merhaba, Ben 9 senedir Manavgat'ta yaşayan biri olarak sizi cevaplayayım. Çok sıkıcı bir yer değil aslında çok güzel gezilecek görülecek yeri olan bir şehir ve sürekli gelişiyor. Benim 9 sene önce geldiğim Manavgat ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var. Havası güzel bence yaşanılacak bir yer. Ben çalıştığım için çok fazla gezme imkanım olmuyor ama canın sıkıldığında gezecek sahili piknik yeri kahvaltı mekanları var ve ben burada yaşamaktan memnunum inşallah sen de seversin.

Son düzenleme:

ben de geldiğimde çalışıyor olucam ama işte biraz metropol insanıyım hani sağım solum avm olsun isterim. Manavgatta biraz avm sıkıntısı olduğunu söylüyor aşkitom. O orada yaşıyor kendisi yıllardır. Neyseki antalyaya yakın altımızda arabamız var kısa sürede istediğimiz yere ulaşma şansımız olur. Manavgat halkını merak ediyorum çok . Ya nası olacak acaba aslında herşeyi merak konum sonuçta bambaşka bir hayat kurucam orada hayırlı olur inşallah. Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğiniz için.

Rica ederim. Evet kesinlikle AVM sıkıntısı var bu konuda haklısın ben pek avm gezmeyi sevmediğim için etkilenmedim :) ihtiyaç olunca da dediğin gibi Antalya yakın olduğu için rahatlıkla gidiliyor, sıkıntı olmuyor. Alanya da yakın orada da gezilecek güzel yerler var.

neyse kayınvalidoşum alanyada zaten en yakın dostum da antalyada sıkıntı olmaz kayınvalidem de çok genç çok kafa bir kadın onunla da antalyadaki dostumla da gideririm artık avm çılgınlığımı arabaya atlayıp

mesajları yeni görüyorum,halbuki siz yazalı epey zaman olmuş.evet manavgatta yaşıyorum.evlendinizmi,geldinizmi buralara?merak ettim.

merhaba;manavgatı sevmenize sevindim ama ben manavgatın yerlisi olarak bir türlü alışamadım buraya,daha önce Antalya merkezde yaşıyorduk.sizin adınıza sevindim,ne iş yapıyorsunuz acaba?

arkadaşlar benim de erkek arkadasım manavgatlı sanırım bende manavgat çolaklı gelini olacam

merhabason durum nedir acaba evlendinizmi?

Canım malesef biz ayrıldık üç ay oluyor yani allah bilir sonunu ama üç aydır bi fiil ayrıyız geri dönüşü var mı rabbim bilir umutla bekliyorum . Manavgat konusunda da aman mutlu olayım da şırnakta bile yaşarım diyeceğim yere geldim

aaa üzüldüm,halbuki ben evlendik yada düğünümüz çok yakında gibi bir haber bekliyordum sizden.hakınızda hayırlısı olsun,umarım kalbinizdeki hayırlıdır ve olur.

aaa üzüldüm,halbuki ben evlendik yada düğünümüz çok yakında gibi bir haber bekliyordum sizden.hakınızda hayırlısı olsun,umarım kalbinizdeki hayırlıdır ve olur.

Bir inat uğruna ayrıyız diyeyim size yoksa sevgide hiçbir problem yok . Bugün çok sevdiğim bir dostum sözlüsünü trafik kazasında kaybetti o kadar içim dolu ki yarının garantisi yokken inat için aylarca ayrı kaldık... Rabbim hakkımızda hayırlısını ağlesin umarım gönlümdeki olur söylediğiniz gibi sağolun...

Bizim düğümümüz olmadı daha sözlü duruyoruz öyle okulu var bu Haziran'da bitecek inşallah kendimi ailemden uzak Manavgat'ta yaşama fikrine bu süreç de alıştırmaya çalıştırıyorum hiç arkadasım da yok bilmşyorım nasıl alısırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…