Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insanlari kandirma gibi bir durumum yok Allaha Şükür yine de teşekkür ederim yorum içinDiktirin diktirin. Diktirmeden nasıl kandıracaksınız adamları dimi ama![]()
Eşim için önemliydi tabiki de. Zaten bende evlenmeden önce çok şükür yanlış bişey yapmadım. O yüzden diktirme gibi bi durumum olmadı. Yorum yaptığıma pişman ettin yani. Sen niye diktirme gereği duyuyosun o zaman ?????Onemli olan kan mı yani. Sizin esiniz icin buydu sanırım
Ben eleştirmedim bana yazdığına bak. Ben pahalı olur dedim. Hemde diktirmenin hangi amacı olurki kan gelsin diye diktirilir haksız mıyım arkadaşım ?Ya arkadas bisi sormus elestirin dememis ki bilginiz varsa yazin yoksa elestirmek icin yazik yani kimin ne yasadigini kim bilebilir ....
Belli zaten sadece o onemliymis esin icinEşim için önemliydi tabiki de. Zaten bende evlenmeden önce çok şükür yanlış bişey yapmadım. O yüzden diktirme gibi bi durumum olmadı. Yorum yaptığıma pişman ettin yani. Sen niye diktirme gereği duyuyosun o zaman ?????
Aynen öyle. Benim eşim benim kocam.Belli zaten sadece o onemliymis esin icin![]()
Bay mısın bayan mısın bilmem ama amaç kan degil hersey kan degil yani saglik ve Psikoloji de onemliBen eleştirmedim bana yazdığına bak. Ben pahalı olur dedim. Hemde diktirmenin hangi amacı olurki kan gelsin diye diktirilir haksız mıyım arkadaşım ?
Yok canım bu üye yeni amacı ne belli değil.Arkadas cikolatam 07 ile seni karistirdi galiba oda agir yazmis insanin cinini cikarir tepesine
Anlayisin icin tesekkur ederimYa arkadas bisi sormus elestirin dememis ki bilginiz varsa yazin yoksa elestirmek icin yazik yani kimin ne yasadigini kim bilebilir ....
Senin bay olduğun kadar bende bayanım. Bay mı bayan mı diye soran tek üye ve erkek üyesin. Birazdan anlaşılır.Bay mısın bayan mısın bilmem ama amaç kan degil hersey kan degil yani saglik ve Psikoloji de onemli
Aynen öyle. BY BY .....Burada yeni eski ayrımı da mi var yani. Sorulari soran kişileri yeni eski diye ayiriyor musunuz siz??
Neden diktiriyosun o zaman?Insanlari kandirma gibi bir durumum yok Allaha Şükür yine de teşekkür ederim yorum için
Çıksın tabi. Bi bitmedi bunlar. Bi halt yiyosan arkasında duracaksın dürüst olacaksın. Kandırmayla olmaz bu işler.Arkadas cikolatam 07 ile seni karistirdi galiba oda agir yazmis insanin cinini cikarir tepesine