• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya kızlık zarı dikimi

Beril2778

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2016
7
0
86
30
Antalya'da bildiginiz iyi bir doktor var mi temiz ve hijyenik olmali. Kızlık zari dikimi için lutfen yardimci olun yaptiranlar su an nasil hissediyosunuz

Onemli olan kan mı yani. Sizin esiniz icin buydu sanırım
Eşim için önemliydi tabiki de. Zaten bende evlenmeden önce çok şükür yanlış bişey yapmadım. O yüzden diktirme gibi bi durumum olmadı. Yorum yaptığıma pişman ettin yani. Sen niye diktirme gereği duyuyosun o zaman ?????

Ya arkadas bisi sormus elestirin dememis ki bilginiz varsa yazin yoksa elestirmek icin yazik yani kimin ne yasadigini kim bilebilir ....
Ben eleştirmedim bana yazdığına bak. Ben pahalı olur dedim. Hemde diktirmenin hangi amacı olurki kan gelsin diye diktirilir haksız mıyım arkadaşım ?

Arkadas cikolatam 07 ile seni karistirdi galiba oda agir yazmis insanin cinini cikarir tepesine

Eşim için önemliydi tabiki de. Zaten bende evlenmeden önce çok şükür yanlış bişey yapmadım. O yüzden diktirme gibi bi durumum olmadı. Yorum yaptığıma pişman ettin yani. Sen niye diktirme gereği duyuyosun o zaman ?????
Belli zaten sadece o onemliymis esin icin ;)

Ben eleştirmedim bana yazdığına bak. Ben pahalı olur dedim. Hemde diktirmenin hangi amacı olurki kan gelsin diye diktirilir haksız mıyım arkadaşım ?
Bay mısın bayan mısın bilmem ama amaç kan degil hersey kan degil yani saglik ve Psikoloji de onemli

Herkese ne ya herkesin namus bekcisimisiniz kandirilan erkekler dusunsun akilli olsunlar .... onlar herkesle yatar kalkarken biz demioruz sen baska kadinin artigisin hatta evliyken boynuz takiolar ses yok ....simdi kalkmissiniz hemcinsinizi nelerle sucluorsunuz sizin hic kiziniz kiz kardesiniz cok sevdiginiz bir bayan can arkadasiniz kardesiniz olmayacak sanki yok sanki... kinadiginizi yasamadan olmezsiniz sizin basiniza gelmedi die kenara cekilemezsiniz .... kadinin en buyuk dusmani kadin valla .... ilk darbe kadina kadindan geliyor yazik ....

Back
X