• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Antalya kepez deki ablam bakmak iin bebek aryor....

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
448
bir anne olarak bu işin ne kadar hassas olduğunun farkındayım....zaten anne olmayanda anlamaz diyorum ve ben de çalıştığım süre içinde oğlumu tecrübeli bir anneye emanet etmiştim....şuandada tekrar iş hayatına dönecek biri olarak bende arayış içindeyim keşke ablamla aynı şehirde olsaydıkta o sıcacık güven dolu kollarına minik oğlumu emanet edebilseydim keşke keşkee:çok üzgünüm:............
ben şanslı kişi olamadım ama ANTALYA kepez yeni mahallede oturan ablama yavrusunu emanet edecek kişi inanın dünyanın en şanslı annelerinden biri olacak....
zaten görüştüğünüz ilk dakikalarda bunu anlayacaksınız misler gibi büyüttüğü 17 ve 10 yaşlarındaki kızlarıda bunun en güzel ispatıdır herkezin örnek gösterdiği yeğenlerim terbiyeleriyle okullarındaki başarısıyla bizleri hep gururlandırmışlardır............

görüşmek isteyenler lütfen bana özelden ulaşsınlar..................

ben antalya konuk severde oturuyorum bebegime acil bakıcı aryıyorumm hemde cokk acıll bana donersenız sevınırım buarda bebegım 4 aylık cevap verırsenız sevınırm:69:

Back