• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya kapalı burun estetiği ve fiyatları

Ebru07400

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
1
0
16
34
Arkadaslar Antalya da kapalı burun ameliyatı olmak istiyorum doktor tavsiye edebilir misiniz ve ücretler ne kadar tahmini ☺️☺️

Bahadır çelik e ameliyat olmayın. Kendisi burnumu vasat bir hale dönüştürdü. Üstelik bunun kendisi de farkında olmasına rağmen sanki sorunlar yokmuş gibi davranıyor. Ailem 6 ay bekleyip dava açalım diyor. Eser sözleşmesi kapsamına girdiği için dava açma süresi vs etkisi olmuyor bu konuda. Ayrıca bir muhabir arkadaşım bu olumsuz deneyimim için doktorun haberini yapma fikrini teklif etti bana. Çünkü doktor resmen beni geçiştirmeye çalışıyor, oyalıyor. Etik olan tavır, hataların farkındayım düzeltirim daha güzelini yaparım yönünde olması gerekirken, her randevuda çıplak gözle görülen sorunlar için ben görmüyorum diyor. Tüm bunlara rağmen ben iyi niyetimi korumaya devam ediyorum. 6ay sonra sorunlar geçmezse tüm yollara başvuracağım.7bin tlye sadece kemeri alınmış, başka değişiklik olmayan bir burun yaptı bana, üstelik sorunlarıyla beraber. kendimi dolandırılmış ve kandırılmış hissediyorum.

Back