Antalya Kadın Doğum Doktoru

eslem95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
1.148
535
53
29
Merbaba ben 12 haftalık hamileyim kendi doktorumdan memnun kalmadığım için değiştireceğim özel de gidip memnun olan var mı isim yazabilirmisiniz

Medstar topçular Mustafa sağlam. 2.5 ay önce doğum yaptım çok memnunum. Normal doğuma teşvik ödülü var

teşekür ederim 🙏sen mi gittin yada duydun mu iyi diye
Benim ilk dogumumu nilsem hanim yaptirdi asiri tatli pozitif ve sevecen bir kadin doktor.suanda da gebeyim ve gidiyorum tabii yarin muhtemelen kurtaj olacagim bos gebelik oldugu icin ama yine hamile kalsam yine giderim beni sakinlestirebiliyor sorularima cevap alabiliyorum ve cok guler yuzlu

Benim ilk dogumumu nilsem hanim yaptirdi asiri tatli pozitif ve sevecen bir kadin doktor.suanda da gebeyim ve gidiyorum tabii yarin muhtemelen kurtaj olacagim bos gebelik oldugu icin ama yine hamile kalsam yine giderim beni sakinlestirebiliyor sorularima cevap alabiliyorum ve cok guler yuzlu
Teşekkür ederim 🙏

Mustafa hoca operatör mü uzman mı biliyormusum benim ameliyat ve doğum bir arada olacakta
Operatör doktor diye geçiyor. Instagram hesabında yaptığı ameliyatlari da paylaşıyor bazen bakabilirsin. Ne ameliyatı olacak?

Medstar' da Gülcan Türkeli erkek doktor olarak da Mustafa Sağlam...
Sağlıklı gebelik geçirmenizi dilerim. :dua:

Bir doktor bulabildiniz mi bilmiyorum ama Memorial'da Timur Uğurlu 'yu gözüm kapalı tavsiye ederim. İlk 16hafta Medstarda Murat Doruk' a gittim, o kadar popüler ve herkesin iyi diye övdüğü birisiydi ama kesinlikle önermiyorum. Ondan sonra Timur hocayı bulduğum için çok ama çok şanslıyım 🙏🏻

Bir doktor bulabildiniz mi bilmiyorum ama Memorial'da Timur Uğurlu 'yu gözüm kapalı tavsiye ederim. İlk 16hafta Medstarda Murat Doruk' a gittim, o kadar popüler ve herkesin iyi diye övdüğü birisiydi ama kesinlikle önermiyorum. Ondan sonra Timur hocayı bulduğum için çok ama çok şanslıyım 🙏🏻
Niye onermiyorsun murat hocayı merak ettim canim

Back
X