• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya için birkaç doktor ismi ve öneriler?

Aredhelar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
359
89
118
Ankara
Merhaba :)
Önümüzdeki bir ay içinde doktoruma karar verip, ameliyatımı yaptırmak istiyorum. Burun estetiği yaptırıcam elimde bazı estetik ve kbbcilerin isimleri var. Burda onlara estetik veya nefes alma sorunlarıyla ilgili ameliyat olanlardan yardım istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler. Buarada benim nefes alma sorunum var aslında,kemik eğriliği. Burnumdan çok çok rahatsız değilim ama düzeltilmesini daha doğrusu küçülmesini ve biraz daha feminen bir burun olmasını istiyorum.

*Mustafa Türker (KBB)
*Engin Erkal (KBB)
*Özerdem kardeşler(estetik)
*Ömer Özkan(estetik ve önceliğim değil :D )
*Murat Turhan (KBB)
*Hadi Nural (KBB)
Bunlara ek önerileriniz varsa onları da alabilirim.Çok teşekkürler :)

Son düzenleme:
ben Mustafa Türker e yaptırdım gayet mutluyum eli çok hafif. bnde senın ki gbi problemlerden dolayı gitmiştim ama doğrusunu söylemek gerekirse nefes almamda pek bi değişiklik olmadı onun haricinde gayet memnunum.

ben Mustafa Türker e yaptırdım gayet mutluyum eli çok hafif. bnde senın ki gbi problemlerden dolayı gitmiştim ama doğrusunu söylemek gerekirse nefes almamda pek bi değişiklik olmadı onun haricinde gayet memnunum.

Anladım canım. Peki bi fark olmaması normal miymiş? Ben çok umutluyum da nefes almamın daha rahat olucağı konusunda, umarım olur :/ Hele Antalyada yazın susuz yaşamaya çalışan balık gbi kalıyorum ortada

merhaba papatya

senin doktor listende Doktor Gökhan Uğur'un ismi yok ancak ben brun ameliyatımı Gökhan Bey'e yaptırdım.
çok ilgili ve titiz çalışan bir doktor
bende burun eğriliği ve nefes alma problemi vardı.
şimdi hem çok güzel bir buruna sahip oldum hem de nefes almamda hiçbir bir sorun kalmadı
ben sana Doktor Gökhan Uğur'u öneriyorum.
yeri de çok merkezi ve bulması çok kolay.
beyaz dünyayı geçtikten hemen sonra sağda Bank Asya var.Bankanın üstü.şimdiden geçmiş olsun

merhaba papatya

senin doktor listende Doktor Gökhan Uğur'un ismi yok ancak ben brun ameliyatımı Gökhan Bey'e yaptırdım.
şimdi hem çok güzel bir buruna sahip oldum hem de nefes almamda hiçbir bir sorun kalmadı
beyaz dünyayı geçtikten hemen sonra sağda Bank Asya var.Bankanın üstü.şimdiden geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim, duymamıştım o yüzden. Ona da bir bakim :)

merhaba papatya

ne kadara yaptırdın sorabilirmiyim

Merhaba Arkadaşlar :) Ben siteye yeni katıldım Antalya'da yaşıyorum ve estetik operasyon ile burnumu yaptırmak istiyorum ama bu o kadar zor bir karar ki inanın kurdeşen döktüm lütfen bana yardım edin... DR. Akın Demiralay a burnunu yaptıran var mı ???

Arkadaşlar bende uzun bir süre doktor baktım ve HAKAN Demir beye meme ve burun ameliyat oldum. Kendisi hakkında yorumları okuduğumda aradığım doktor olduğunu düşünmüştüm. Gerçektende yanılmamışım, . Ameliyat hakkındaki endişelerimi kendisiyle paylaşmıştım, bana çok güven ve cesaret verdi. Ameliyatım sonrasında kontrollerimde ilgi ve alakasını hiç eksiketmedi. sonuç ise tahminlerimdende güzel oldu. Kontrollere gittiğimde farklı ameliyatlar olan çok sayıda hastasıylada tanıştım, hepsinin çok mutlu ve memnun olduğunu görüyorum. Kendiside ekibide mükemmel. Doktorumun sımsıcak yüreğiyle, içten ve samimi güler yüzü ile Antalya için büyük bir şans olduğuna inanıyorum. Çok teşekkürler Hakan bey

Back