• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya gelini var mı

Kievski

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
99
4
13
Ankara
Kızlar slm..
2014 ya da 2015 için Antalya'da herhangi bir otelden düğün için fiyat alan var mı? Yaklaşık ne kadar bir bütçe ayırdınız? Ben en çok club hotel sera nın perge açık havasını düşünüyorum ama bilmiyorum. Siz neler yaptınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar slm..
2014 ya da 2015 için Antalya'da herhangi bir otelden düğün için fiyat alan var mı? Yaklaşık ne kadar bir bütçe ayırdınız? Ben en çok club hotel sera nın perge açık havasını düşünüyorum ama bilmiyorum. Siz neler yaptınız?

Biz 30000-40000 arası ayırdık ramada otel 2014 için ama😄

Hayırlı uğurlu olsun..:)) ışıkların ordaki ramada değil mi? Ramadanın deniz manzara açık hava mekanı var mı canım? Son olarak kişi başı kaç paraymış? Çoook teşekkür ederim :) mutluluklar dilerim.

Kundudaki ramada da deniz manzarasi yok.

Ben 2015 yaz düğünü düşünüyorum mayıs sonu hazirqn başı gibi o yüzden illaa deniz istiyorum ama tabi fiyatı da çoook önemli. Kişi başı nedir ne değildir :(

Hayırlı uğurlu olsun..:)) ışıkların ordaki ramada değil mi? Ramadanın deniz manzara açık hava mekanı var mı canım? Son olarak kişi başı kaç paraymış? Çoook teşekkür ederim :) mutluluklar dilerim.

Benim ki kapalı yerde canım çok güzel bi havuzu var ama ben açık hava düğününü sevmem ışıklarda ki ramada otel de bu arada

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404762354.196579.jpg
Şu güzelliğe bakın yaa :))

Axelia siz kunduda mı yaptınız?

Yok orda yapmadim da o oteli biliyorum. Bilgi oldun diyr soyledim.

Delphin imperial in var deniz manzarasi. Ayni bolgedr gene

Merhaba kizlar antalyada isinin ehli saci ve ozellikle makyaji güzel yapan bi kuaför onerebilirmisiniz hala bulamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar antalyada isinin ehli saci ve ozellikle makyaji güzel yapan bi kuaför onerebilirmisiniz hala bulamadim

Benim gittiğim bir kuaför var. Gelin başı yaptırmadım ama çok iyi bir yer. Adı "BES". Metropol çarşısının arkasında.

Benim gittiğim bir kuaför var. Gelin başı yaptırmadım ama çok iyi bir yer. Adı "BES". Metropol çarşısının arkasında.

Teşekkür ederim canim bi gidip bakayim oraya

Back