- 7 Mart 2007
- 247
- 942
- Konu Sahibi Bluemiracle12
BEN ÖBÜR AYA ANTALYA GELECEK TÜP BEBEK MERKEZİNDE YAPTIRACAĞIM.ORADA YAPTIRAN ARKADAŞLAR VEYE YAPTIRACAK OLANLAR GELİN BURADA YAZIŞALIM.kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar merhaba ben akdeniz üniversitesinden randevu aldım 17 aralık ta gidicem neden orayı denemediniz acaba .antalya tüp bebek merkezide iyi tabiki
merhaba kuzummm,Ben gelecek tüp bebek merkezinde tedavi olmuş birisiyim.Şu an 21 haftalık ikizlerime hamileyim.Ben merkezimden son derece memnundum.Özellikle de doktorumdan....Mete beyi bu konuda Antalyada başka hiçbir doktora değişmem.Diğer arkadaşların bahsettiği Antalyadaki diğer tüp bebek merkezini de kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum.Ben adımımı bile atmadım ama orada kötü tecrübeler yaşayan bir çok arkadaşım oldu.Genelleme yapmak yanlış belki ama,bu işi özellikle de bu kadar hassas bir işi ticaretmiş gibi yapmak,duygulara yer verilmeyen bir ortam ne kadar başarı getirir....
Ayrıca şunu da söyleyebilirim.Gelecek tüp bebek merkezinde kesinlikle öncelik para değil.Biz bunu çok iyi anladık..İlk görüşme ücretsiz.Veeee labaratuvar ekibi de bence son derece profesyonel bu konuda..
Ben bir çok arkadaşıma tavsiye ediyorum.Sizlere de tereddütsüz tavsiye ederim...