Antalya Erken Rezervasyon Otelleri - Sea Life Family Resort

MasterTur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.660
0
116
İstanbul

Otel Kategorisi
5 Yıldız (Yıldız sayıları Tur On9 değerlendirmesidir.)

Antalya Merkezde Konyaaltı plajı'nda, Denize 100 mt(önünden yol geçmektedir), Antalya Havaalınana 20 km, Antalya şehir merkezine 2 km mesafededir.

Genel Özellikler
Özel Plaj, Açık yüzme havuzu, Kapalı yüzme havuzu, Çocuk havuzu, Kaydıraklı havuz, Çocuklar için havuzda kaydırak, Türk hamamı, Fin hamamı, Sauna, Solarium, Fitness center, SPA ve Güzellik merkezi, Restaurant, A'la carte restauranlar, lobby bar, disko, doktor, çamaşırhane, internet cafe, asansör, TV salonu, oyun salonu, çocuk oyun odası, otopark, tenis kortu, Toplantı salonları, Minikulübu mevcuttur.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: Sea Life Family Resort
Tatil Hattımız: 0216 550 19 19

Turon9.com

otel degil pansiyon istiyorum şöle denize yakın çiçek ve yeşilikler içinde balkonlu huzur dolu pansiyon yokmu bilen ya yardımcı olun

Erken rezervasyon hakkında bende bilgilenmek istiyorum..yani şimdiden rezerv.yaparsam ne gibi indirimler oluyor ve ödeme sekli nasıldır? yardımcı olursanız sevinirim..tşkler.

Merhaba Hurricane,

Gitmek istediğiniz ileri bir tarih için şimdiden rezervasyon ve ödeme yaptığınız taktirde, gideceğiniz dönemde belirlenen fiyatlardan %40 a varan avantajlarla yararlandığınızı göreceksiniz.Sadece burada belirtilmesi gereken nokta; belirlemiş olduğunuz tarihin kesin olması Size avantaj sağlayacak çünkü tarih değişikliği yapmak istediğinizde fiyatlar güncel olarak hesaplanır ve aradaki fiyat farkını ödemeniz gerekebilir yada tesiste yeni tarihiniz için yer sıkıntısı doğabilir.Nakit, Tek Çekim ve Kredi kartlarına 3/6/9/12 taksit imkanınız mevcut.Bu tesisin şuanda Mart sonuna kadar fiyatları mevcut, tesislerde fiyatlar belirlendikçe sitemizde güncelleme yapılmaktadır.Sitemiz üzerinden kredi kartınızla online rezervasyonunuzu yapabileceğiniz gibi herhangibir şubemize giderek yada bizlere ulaşarak telefon aracılığı ile ödeme ve rezervasyonunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon Tatil Hattı: 0216 550 19 19
Turon9.com

Saygılarımızla
Tur on9 Ailesi

Son düzenleme:
Ben antalya civarında denize yakın herşey dahil otel arıyorum fyat ne kadar düşük olursa iyi olur trihler 28 haziran - 3 temmuz arası uygun oteller varmı önerebileceginiz?

Merhaba Deniz 38 ve Hurricane;

2010 Erken Rezervasyonda yer alacak kampanyalı oteller ve fiyatlandırmaları Ocak ayı itibarı ile yayımlanacaktır.Kampanya detayları ve otel seçeneklerinin tamamı elbette sitemiz üzerinden ayrıntılı bir şekilde duyurulacaktır.İnternet sitemiz ve acentelerimizde tatil danışmanlarımızca destek verilecektir.Umarım yeni sezonda aracılığımızla güzel birer tatil geçirir ve 2011 için tekrar konuşuyor oluruz.Sevgiler..

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon Tatil Hattı: 0216 550 19 19
Turon9.com

Saygılarımızla
Tur on9 Ailesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…