• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Erken Rezervasyon Oteleri - Özkaymak Falez Hotel

MasterTur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
1.660
0
116
İstanbul
1_10068.JPG

Otel Kategorisi
5 Yıldız (Yıldız sayıları Tur On9 değerlendirmesidir.)

Antalya Konyaaltı Falez mevkii, Antalya Havalimanı'na 11 km, Antalya şehir merkezine 1 km, Denize 250 metre uzaklıkta yer almaktadır. Özel Plaj, Otelden plaja, plajdan otele ücretsiz servis vardır. Plaj kum çakıl karışıktır.

Genel Özellikler
2 adet Açık Yüzme Havuzu, Kapalı Yüzme Havuzu(ısıtmalı), Çocuk Havuzu, Su Kaydırağı, Soft animasyon programı, Mini Kulüp (04-11 yaş arası), Olympos Disko (2000 kişi kapasiteli), La pergola Restaurant, falez restaurant, lobi barda canlı müzik, vitamin bar, kristal bar, shadow restaurant, 9 adet toplantı odası, Masa Tenisi, Bilardo, Su Sporları, 4 adet tenis kortu, SPA Merkezi, Hamam, Sauna, Spor Salonu, Fitness Center, Oda servisi, Çocuk Bakıcısı, Çamaşırhane, Kuru temizleme, İnternet Cafe, Doktor, Hemşire, Kuaför, Market, Araba kiralama, Deri–giyim mağazası, Kuyumcu, Hediyelik Eşya Mağazası, Çiçekçi, Fotoğrafçı.

Detaylı Bilgi ve Rezervasyon için: ÖZKAYMAK FALEZ HOTEL
Tatil Hattımız: 0216 550 19 19

Turon9.com

Ben 7 Ekim 15 Ekim arası 8 gece Antalye Özkaymak Fazlez oteli düşünüyorum.

Ancak sitenizde otel 5 yıldız olmasına rağmen tarafınızdan 1 yıldız verilmiş.

Bu otele 2000 yılında gitmiş memnun kalmıştım. Ancak el değiştirdikten sonra gitmedim.

Yine önerirmisiniz yoksa başka arayışlara mı gireyim Eğer önerirseniz, fiyat verebilirseniz (mümkünse tabi) KK kartım var. 2 kişi konaklayacağız.

Back