Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Arkadaşlar
İkizlere hamileyim erken doğum yapma riskim çok yüksek.
Antalya erken doğum yapan varmı hangi hastahanei önerirsiniz premature bebeklerimiz için.
teşekkür ederim tecrübelerini paylaştığın için.Haftasonu kasılmalarım oldugunda Antalya Medstar (eski andeva) hastahanesine kaldırılmıştım ordan da çok memnun kaldım ama fiyatları baya yukardaydı .
canım benim sana bunları anlatmamın sebebi hastaneden çok doktorunun kim olduğu önemli,her hastanenin doktoru farklı bişey dedi bana,riskli gebelikse eğer doktorun gercekten çok önemli, ha birde eğer bebeğin küvezde kalma durumu varsa hastane önemli ama bildiim kadarıyla andevanın yenidoğan yoğunbakımı yok, sen orda doğum yaparsın bebeği başka hastaneye taşırlar ben bunlar yaşamak istemedim, her detayı düşün ona göre kararını ver
Bende sizin gibi aynı sorunları yasadım ben üniversitede oldum ama bebeğim medikal park a gönderdiler iyide olmuş 80 gün kaldı benimde 27 haftalık 900 gr doğdu zor günlerdir ama geçti şükürler olsun benim tavsiyem medikal park yoğun bakım olarak Dr mükemmel çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun
canım benim sana bunları anlatmamın sebebi hastaneden çok doktorunun kim olduğu önemli,her hastanenin doktoru farklı bişey dedi bana,riskli gebelikse eğer doktorun gercekten çok önemli, ha birde eğer bebeğin küvezde kalma durumu varsa hastane önemli ama bildiim kadarıyla andevanın yenidoğan yoğunbakımı yok, sen orda doğum yaparsın bebeği başka hastaneye taşırlar ben bunlar yaşamak istemedim, her detayı düşün ona göre kararını ver
Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin,çok zor günlerdi sonunda geçti çok şükür ama bu durumu şu anda yaşayanlara faydalı olmamız lazım diye düşünüyorum,elimden geldiğince burdan yazıyorum,tecrübelerimi paylaşıyorum,hatta yazmaya başlamış olduğum bir kitap var, devamını getirebilirsem onu da bastıracağım,medicalpark genel anlamda iyi bir hastane ve yoğunbakımıda iyidir diye düşünüyorum, benim miniğim yaşam hastanesinde kaldı, orası da gayet iyi güvenilir, bence tıp veya arastırmanın doktorları özellerden daha iyidir ancak yogunbakımı cok hijyenik degildir gibi geliyor bana, ayrıca eminim cok kalabalıktır,
Evet yoğun bakımda devlet daha erken veriyor ben 2 kg aldım çok zorlandım şimdi benim düzeltilmiş 3 aylık 5 kg sizin nasıl? Benim sütümde azaldı mamaya bakadık takvıye yani sanki hiç büyümüyor
Şuanda 35 haftalık gebeyim gelişim geriliği var 3doktora gittim akdeniz şifaya ofm ye olimposa hepsi önümüzdeki hafta gel sezeryanla alalım dedi hala emin olamıyorum hastanelerde fiyatlarıda iyi aslında ama doktorlara güvenemiyorum medikalparkta önerebileceğiniz doktor varmı birde fiyatları konusunda bilgisi olan
Şuanda 35 haftalık gebeyim gelişim geriliği var 3doktora gittim akdeniz şifaya ofm ye olimposa hepsi önümüzdeki hafta gel sezeryanla alalım dedi hala emin olamıyorum hastanelerde fiyatlarıda iyi aslında ama doktorlara güvenemiyorum medikalparkta önerebileceğiniz doktor varmı birde fiyatları konusunda bilgisi olan
MErhaba. Dogum yaptınız mı bilmiyrum. Bendede gelişim geriliği var. 2 hafta önce 1213 gram olan bebeğim 2 hafta sonra 1369 grammış. Ve hiç gelişmemiş 2 haftadır. Kan akımımız iyi ama neden böyle oldu bilmiyorum. 2 haftalık bir gerilik oldu şuan. Sizin ne kadar gerilik ?
32 haftalık görünüyor bebeğim. Önceden gelişimi gayet iyiydi. Birden bire oldu.
Bana da doktorum mehmet şimşek i önerdi. Randevu alamadım. PErşembe günü kendi doktorumda randevum var. Aynı günde mehmet beyden randevu almayı düşünüyorum.
Doktorum beni hiç endişelendirmedi. Dışarda daha iyi büyür dedi. Bilmiyorum kafam çok karışık.
İnşallahh gerilik fazla olmazda karnımda yaşar kuzucum. Çok korkuyorum bende. Küvezde kalmasını hiç istemiyorum, ne yapılır bilmiyorum.![]()
ne demek dışarda gelişir varmı böyle birşey yaaa, benim bebeğim 97 gün küvezde kaldı,doktorların hep söylediği birşey var, anne karnındaki 1 gün dışarda 2 güne bedel.sakın o doktora güvenme,hatta gitme.gelişim geriliğini araştır bakalım neler göreceksin.küvezde ki bir gün bile insana bir ay gibi geliyor.mehmet şimşek özel muayenesi var onu ara 228 57 67, erteleme önemli birşey olabilr
Bugün doktordan geldim. 2 haftalık fark var demiştim. O 4 günde 1 haftaya düşmüş.Büyüyor dedi doktorum. Mehmet şimşek i o da önerdi. Beni çok streslli görünce doktor herşeyi tane tane anlattı.
10 gün sonra tekrar gel dedi. Eğer yine böyle durma olursa gelişiminde alırız. Tabi bu hastanede değil. Mehmet şimşek e gidecem. Sanırım onunla bağlantılı olacak.
Ama o ihtimalleri göz önüne getirmiyorum. Bebeğim o 1 hafta farkı da kapatacak inşallah.
Harnup pekmezi içiyorum. Ceviz, badem, süt, cici bebe yiyorum. Rabbim yavrumu korusun.![]()
Fark 4 günde 1 haftaya düştüyse, gelişim geriliğinden bahsedemeyiz.Hatta olması gerekenden daha fazla büyümüş.1 haftalık fark çok önemli değil, zaten ultrason makinalarında bile değişiklik gösterebiliyor, bir haftadan bişey olmaz,zaten haftan da iyi,sorun olmaz diye düşünüyorum ama daha fazlası olursa o doktorla devam etme derim.Hala alırız diyor çünkü.Ayrıca kendine güveni yokmu ki Mehmet Şimşek'i öneriyor,kendisinin yapamayacağı, Mehmet Şimşek'e yönlendireceği kadar ciddi bir durumun varsa, neden 10 gün süre veriyor sana ve gelişimi durursa alırız diyor.Durumumdan dolayı hemen hepsine muayene oldum,çoğunu tanıyorum.Çok merak ettim, hangi hastaneye ve kime gidiyorsun,sana bu şekilde söyleyen doktor kim
Burda doktor adı verip insanları yanlış yönlendirmek istemem canım.Doktorumdan memnunum.Fakat, mehmet şimşek perinatoloji uzmanı. Uzmanlık alanı farklı ve gelişimin durmasını daha detaylı araştırır diye yönlendirdi. Onuda benim çok panik olmamdan dolayı yaptı. İnşalalh Pazartesi günü randevumuz güzel geçer. Perinatoloji uzmanına gitmemize gerek kalmaz.
1448 gram olmuş. 200-300 grm. eksiği var 2 haftada sadece 150 gram almış. Kilo önemli değil.Sağlıklı olması önemli.Rabbim yavrularımızı korusun.
Yememe içmeme ekstra önem veriyorum.Herşey Allah tan ne yapalım canım.
Çok ilgili, saygılı, kibar görünen bir doktor yüzünden bebeğim 600gr doğdu ve 97 gün küvezde kaldı.Ne çektiğimi bir ben bilirim, bir de bebeği küvezde yatanlar.Burda kimseyi eleştirmek yargılamak değil amacım, umrumda da değil, beni ilgilendirmez,ben sadece yaşadıklarımı kimsenin yaşamamsı için yazıyorum.İsteyen ciddiye alır, istemeyen takmaz.
Gelişim geriliği demek kilo eksikliği demek değildir.Zaten en başından sadece kilosunun eksikliğini yazıyorsan, aynı kulvarda değiliz zaten.
Ne diyeyim, Allah bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.