- 19 Aralık 2017
- 376
- 129
- 103
- 33
- Konu Sahibi Ewremmmerve
Merhaba arkadaşlar Antalya egitim araştırma hastanesinde görevli riskli gebelik uzmanı dr saliha Sağnıç hakkında bilgisi olan var mı ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bilemiyorum ama benim bi arkadasim araştırmadaki baska bi doktora gidiyordu tavsiye uzerine onunda riskliydi suan gayet memnun devam ediyor adıni hatirlayamadimMerhaba arkadaşlar Antalya egitim araştırma hastanesinde görevli riskli gebelik uzmanı dr saliha Sağnıç hakkında bilgisi olan var mı ???
Adını öğrenmeniz mümkün mü peki ?Onu bilemiyorum ama benim bi arkadasim araştırmadaki baska bi doktora gidiyordu tavsiye uzerine onunda riskliydi suan gayet memnun devam ediyor adıni hatirlayamadim
Sorarim ogrenirim canim yeniymiş sanirim oradaki bina yeni binaya almışlar kadin doğumu oyle birseyden bahsettiAdını öğrenmeniz mümkün mü peki ?
Vallahi öğrenirseniz çok mutlu olurumSorarim ogrenirim canim yeniymiş sanirim oradaki bina yeni binaya almışlar kadin doğumu oyle birseyden bahsetti
Canim doktorunu ogrendimVallahi öğrenirseniz çok mutlu olurum
Saliha sagnic kadın doğum uzmanına gittinizmi memnun kaldiniz mi bende gideceğim tek o var randevu sisteminde iyi mi? teşekkürler geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar Antalya egitim araştırma hastanesinde görevli riskli gebelik uzmanı dr saliha Sağnıç hakkında bilgisi olan var mı ???
Evet gittim ama kesinlikle hiç memnun kalmadım nedenlerini söyle sıralayayım size. ben 2 düşük yaptıktan sonra pıhtılaşma testlerini yaptırmak için gittim ve bana test sonuçlarını gördükten sonra "hiçbir problem yok hasimato tiroidin var bu zaten başlı başına düşük sebebi insandır " dedi ve yolladı beni ki tiroid ile ilgili yıllardır ilaç kullanıyorum ve tsh seviyem olması gereken değerlerde. Neyse bundan sonra ben bi düşük daha yaptım. Ve sonra ünlü bir prof la görüştüm ve o bana bende pıhtılaşma sorunu olduğunu ve iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Ve ben o günden sonra asla antalya eğitim araştırma hastanesine gitmedim çok ekstrem bi durum olmadığı sürece de asla gitmem. Ama siz yaptırmak istediğiniz testler varsa kendine gidip testleri isteyip yaptırıp başka doktorlara gösterin sonuçları çünkü bu genetik testlerin orada çok hızlı geliyor sonuçları. Çoğu yerde 1 aydan önce çıkmayan sonuçlar orda maksimum 1 hafta içinde çıkıyorSaliha sagnic kadın doğum uzmanına gittinizmi memnun kaldiniz mi bende gideceğim tek o var randevu sisteminde iyi mi? teşekkürler geçmiş olsun
Çok üzüldüm Allahü Teala şifa versin hepimize inşallah bazıları yerini hak etmiyor maalesef bir can ile ilgileniyorlar ama değersiz miş gibiEvet gittim ama kesinlikle hiç memnun kalmadım nedenlerini söyle sıralayayım size. ben 2 düşük yaptıktan sonra pıhtılaşma testlerini yaptırmak için gittim ve bana test sonuçlarını gördükten sonra "hiçbir problem yok hasimato tiroidin var bu zaten başlı başına düşük sebebi insandır " dedi ve yolladı beni ki tiroid ile ilgili yıllardır ilaç kullanıyorum ve tsh seviyem olması gereken değerlerde. Neyse bundan sonra ben bi düşük daha yaptım. Ve sonra ünlü bir prof la görüştüm ve o bana bende pıhtılaşma sorunu olduğunu ve iğne kullanmam gerektiğini söyledi. Ve ben o günden sonra asla antalya eğitim araştırma hastanesine gitmedim çok ekstrem bi durum olmadığı sürece de asla gitmem. Ama siz yaptırmak istediğiniz testler varsa kendine gidip testleri isteyip yaptırıp başka doktorlara gösterin sonuçları çünkü bu genetik testlerin orada çok hızlı geliyor sonuçları. Çoğu yerde 1 aydan önce çıkmayan sonuçlar orda maksimum 1 hafta içinde çıkıyor