• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Antalya Dr. İlkay Söyüncü ' ye ameliyat olan var mı ?

meraba bende dün gittim görüşmeye aynı şekile çok yoğun olduğunu en erken mayısa gün verebileceğini söyledi :(:( bende özeli düşünüyorum en yakın zamanda

Mayıs mı ? :(( çok geçççç özelle arasında ki fiyat farkı ne kadar acaba ? Beklemeye değer mi bilemiyorum :(

evet çok geç ben de okadar bekleyemem en geç şubat sonu olucam dr ilkay söğüncü fiyat vermedi değişir o falan dedi ama burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 2500 ile 3500 arasında değişio devlet hastanelerinde ki fiyat ben özelde medstar yıldız op. dr. Mehmet Arif Karagöz ile görüştüm fiyat ise 2500 tl ameliyat parası ,protezin maliyeti ise 1500 tutar dedi toplam 4000 tl tutuyor protezi kendim medikalci ile görüşüp alıcam mentor marka :)

evet çok geç ben de okadar bekleyemem en geç şubat sonu olucam dr ilkay söğüncü fiyat vermedi değişir o falan dedi ama burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla 2500 ile 3500 arasında değişio devlet hastanelerinde ki fiyat ben özelde medstar yıldız op. Dr. Mehmet arif karagöz ile görüştüm fiyat ise 2500 tl ameliyat parası ,protezin maliyeti ise 1500 tutar dedi toplam 4000 tl tutuyor protezi kendim medikalci ile görüşüp alıcam mentor marka :)

bekleyemedim sonunda karar verdim yarın ameliyat oluyorum yaşam hastanesinde :) kas altı 375 cc olacak çok heyecanlıyım.

bekleyemedim sonunda karar verdim yarın ameliyat oluyorum yaşam hastanesinde :) kas altı 375 cc olacak çok heyecanlıyım.

canım iyi yapmışsın çok geçmiş olsun memeliler kervanına hoşgeldin:-) bende ayın 20 sinde oldum ameliyatımı medstar yıldızda dr mehmet arif karagöz yaptı ameliyatımı 225 cc mentor high profil dual plan oldu şu an hala ağrılarım var .senin durum nasıl peki :-)

canım iyi yapmışsın çok geçmiş olsun memeliler kervanına hoşgeldin:-) bende ayın 20 sinde oldum ameliyatımı medstar yıldızda dr mehmet arif karagöz yaptı ameliyatımı 225 cc mentor high profil dual plan oldu şu an hala ağrılarım var .senin durum nasıl peki :-)

Bugün 3. Günüm hala ağrılarım var şişmiş durumdalar meme ve koltuk altı kısmında biraz yağlanma olduğu için aynı zamanda liposuction da yaptırdım . Her ikisi de canımı çok acıtıyor. Gece uykusuzluk var çünkü rahat edemiyorum yatarken . Ne zaman kurtulacağız bu ağrılardan :(

Bugün 3. Günüm hala ağrılarım var şişmiş durumdalar meme ve koltuk altı kısmında biraz yağlanma olduğu için aynı zamanda liposuction da yaptırdım . Her ikisi de canımı çok acıtıyor. Gece uykusuzluk var çünkü rahat edemiyorum yatarken . Ne zaman kurtulacağız bu ağrılardan :(

Tekrardan Çok çok geçmiş olsun canım ohh hepsini birden oldun bitti . Biraz sabır gerekiyo gerçekten de ben de yeni yeni biraz daha iyi olmaya başladım sürekli sırt üstü yatmak insanı yoruyor. Doktorun kimdi peki ne kadar ödeme yaptın canım ?

Back