antalya dogum fıyatları konusunda bılgısı olan varmı..yardımcı olun arkadaslar

dilek2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2009
4
0
86
İstanbul
ıstanbulda oturuyorum suan dogumuma uc ay kaldı mecburıyetten dolayı antalyaya tasınmak zorundayım burda kendı dr ozel hastane vardı ama mecbur antalyay gıtmek zorundayım antalyaadakı fıyatları bılmıyorum ozeldemı yoksa devlettemı yapacagım onuda bılmıyorum onerdıgınız dr varsa yazın.ben burada ozel hastanede sezeryan yaptım ılk bebegımı 250 mılyon ıkıncıye hamıleyım 300 mılyon olmus..fıyat uygun dıger yerlere gore ama fakat dedıgım gıbı mecbur oraya gelmem dr ayarlamam gerekıyor sezeryan epıdural ıstıyorum ozellıkle..yardımcı olursanız sevınırım..cok caresız kaldım arkadaslar..

canım ben de antalyadayım.geçen ay tıp fakültesindeki bir hocanın hastasıydı arkadaşım.1000tl ödedi..özel hastane olarak jinefemi tavsiye ediyorum.benim doktorum orda.ibrahim tırak..antalyada ismini duymayan yok diyebilirim.eli çok hafif.özel hastane olduğundan dolayı normal doğum 1750,sezaryen 2000. kesinlikle atattürk devlet hastanesini ve devlet hastanesini önermiyorum.canımızı yolda bulmadık..

antalyada özellerde ortalama fiyatlar sezeryan 1.500 normal 1.000.önemli olan dr un iyi olması.devlet hast.rezil olan çok arkadaşım var.özelleri tavsiye ediyolar da.bende kararsızım.hangisi olsa.jinefem.medical park.andeva sırasıyla tavsiye edilenler.daha iyi tavsiyesi olan varsa paylaşsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…